PANSAMENT HYDROSORB transparent +hidrogel permite vizualizarea procesului de vindecare, nu lasa urme

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
43 Lei
Cod: SKU-8665472713-5146-53
Crearea unui mediu optim pentru inchiderea plagii Inspectia facila a evolutiei plagii datorita transparentei materialului Indepartare atraumatica a pansamentului, fara deteriorarea tesutului nou format Pt. plagi neinfectate, superficiale sau adan
Brand: Hartmann

 

Hydrosorb®
Pansament transparent cu hidrogel cu structura bistratificata. Folia semipermeabila din poliuretan protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior. Stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand astfel procesul de vindecare. Pansamentul poate fi indepartat in intregime fara a lasa urme in plaga. Transparenta materialului permite vizualizarea procesului de vindecare fara indepartarea pansamentului. Disponibil si in varianta cu margine autoadeziva (Hydrosorb comfort).
Indicatii
  • Plagi neinfectate, superficiale sau adanci, cu secretii reduse
  • Arsuri pana la gradul doi
  • “Inmuierea” tesutului necrotic
Beneficii
  • Crearea unui mediu optim pentru inchiderea plagii
  • Inspectia facila a evolutiei plagii datorita transparentei materialului
  • Indepartare atraumatica a pansamentului, fara deteriorarea tesutului nou format
Schimbul pansamentului
In cazul in care volumul secretiilor din plaga este in scadere, Hydrosorb poate ramane pe plaga pana la 7 zile. Absorbtia exsudatului se manifesta printr-o opacizare a pansamentului. Hydrosorb/ Hydrosorb comfort trebuie schimbat in momentul in care zona opaca se extinde si atinge dimensiunile plagii.
Forme de prezentare
Produs                                       
Dimensiuni
Hydrosorb 
5 x 7,5 cm
10 x 10 cm
20 x 20 cm
Hydrosorb comfort 
 7,5 x 10 cm
12,5 x 12,5 cm
 
Sursa: © PAUL HARTMANN S.R.L. Romania
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Va recomandam sa ne contactati inainte de a face o comanda, deoarece va putem oferi informatii importante si despre alte produse pentru ingrijirea bolnavului.
 
Text alternativ: pansament rana, leziune, rani, leziuni, antiescara, antiescare, antidecubit, fasa, bandaj, tifon absorbant, util la domiciliu / centre de ingrijire / clinici medicale private / spitale, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare