CIORAPI COMPRESIVI SIGVARIS 221-223 A-D sosete trei sferturi (medicinale), varf inchis sau deschis

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
239 Lei
Cod: SKU-7819321818-3315-31
Sosete trei sferturi pentru clasele de compresie 1, 2, 3 Margini fine la picior si la gamba, calcai mic, intarit, cu margine Modelele cu degetele libere: culoarea nature (culoarea pielii) 76 Modelele cu degetele acoperite: culoarea nature 76 si negru 99
Brand: Sigvaris
SIGVARIS AD 221 / 222 / 223
Ciorapi trei sferturi cu varf deschis sau inchis
 
Ciorapi trei sferturi pentru clasele de compresie 1, 2 si 3. Ca toti ciorapii SIGVARIS, sunt caracterizati de margini fine atat la picior, cat si la gamba si de un calcai mic, intarit, cu margine.
 
Modelele "cu varf deschis" sunt disponibile in culoarea nature (culoarea pielii sau combinatie de bej si crem) 76, iar modelele "cu varf inchis" in culoarea nature 76 si negru 99.
 
Marimi:
o singura marime.
 
 
c = circumferinta
ℓ = lungime
 
Caracteristici - SIGVARIS 200 Cotton Quality - gama completa de produse de bumbac de calitate
 
Gama SIGVARIS 200 Cotton Quality este deosebit de fina, moale si elastica.
 
COTTON-QUALITY reprezinta confort sporit si fixare optima. Practic, exista un ciorap potrivit pentru fiecare picior, cu durabilitate excelenta garantata, compresie medicala corecta si gradare corecta a presiunii in clasele de compresie 1, 2 si 3.
 
Produsele SIGVARIS sunt caracterizate prin fire dublu invelite, tesatura foarte elastica si un amestec bine echilibrat de bumbac si fire multifilament.
 
Materialul din bumbac suta la suta care intra in contact cu pielea ofera un mediu placut pentru picior. Firele multifilament din exterior fac ciorapii sesizabil mai delicati la atingere.
 
In mod semnificativ mai usor de imbracat si de dezbracat, gama SIGVARIS Cotton Quality face terapia prin compresie mai simpla si mai confortabila, utilizatorii de ciorapi compresivi SIGVARIS putandu-se bucura de picioare sanatoase.
 
Ciorapii potriviti pentru aproape fiecare picior, de la sosetele trei sferturi la ciorapii-pantalon, sunt usor de gasit in gama cuprinzatoare de produse aproape-de-natura si cu un sistem de dimensiuni simplu, recunoscut la nivel mondial.
 
Instructiuni de spalare
Pentru a prelungi efectele benefice ale ciorapilor dumneavoastra, spalati-i de mana in apa calduta cu sapun sau spalati-i la masina cu detergent pentru rufe delicate.
Nu ii stoarceti.
Uscati-i departe de sursele de caldura.
 
Sursa: SIGVARIS AG - Elvetia.
 
Se recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii suplimentare importante.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 

Text alternativ: ciorapi cu degetele acoperite sau libere, sosete pana la genunchi, sosete sub genunchi, ciorapi barbati si femei, ciorapi dame si barbati, ciorapi unisex, ciorapi medicali, sosete medicale, dresuri medicale (ign. ciorapi medicinali, sosete medicinale, dresuri medicinale), ciorapi compresivi, sosete compresive, strampi compresivi pentru prevenirea / profilaxia si tratarea / tratamentul / terapia varicelor, fasa elastica pentru varice, bandaj elastic varice, sosete varice, ciorapi varice, strampi varice, flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).

Traducere si adaptare din limbile germana si engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare