CIORAPI COMPRESIVI SIGVARIS 222 A-F la jumatatea coapsei, varf deschis ciorapi medicali (medicinali)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
397 Lei
Cod: SKU-1391496278-7640-40
Ciorapi pana la jumatatea coapsei pentru clasa de compresie 2. La fel ca toti ciorapii din intreaga gama COTTON QUALITY sunt foarte usor de imbracat si dezbracat. Se spala de mana in apa calduta cu sapun sau la masina cu detergent pentru rufe delicate.
Brand: Sigvaris
SIGVARIS 222 A-F
Ciorapi pana la jumatatea coapsei, cu varf deschis
 
Ciorapi pana la jumatatea coapsei pentru clasa de compresie 2.
 
La fel ca toti ciorapii din intreaga gama COTTON QUALITY, sunt foarte usor de imbracat si de dezbracat.
 
Culori:
nature 76 (culoarea pielii sau combinatie de bej si crem).
 
Marimi:
o singura marime.
 
 
 
c = circumferinta
ℓ = lungime
 
Caracteristici - SIGVARIS 200 Cotton Quality - gama completa de produse de bumbac de calitate
 
Gama SIGVARIS 200 Cotton Quality este deosebit de fina, moale si elastica.
 
COTTON-QUALITY reprezinta confort sporit si fixare optima. Practic, exista un ciorap potrivit pentru fiecare picior, cu durabilitate excelenta garantata, compresie medicala corecta si gradare corecta a presiunii in clasele de compresie 1, 2 si 3.
 
Produsele SIGVARIS sunt caracterizate prin fire dublu invelite, tesatura foarte elastica si un amestec bine echilibrat de bumbac si fire multifilament.
 
Materialul din bumbac suta la suta care intra in contact cu pielea ofera un mediu placut pentru picior. Firele multifilament din exterior fac ciorapii sesizabil mai delicati la atingere.
 
In mod semnificativ mai usor de imbracat si de dezbracat, gama SIGVARIS Cotton Quality face terapia prin compresie mai simpla si mai confortabila, utilizatorii de ciorapi compresivi SIGVARIS putandu-se bucura de picioare sanatoase.
 
Ciorapii potriviti pentru aproape fiecare picior, de la sosetele trei sferturi la ciorapii-pantalon, sunt usor de gasit in gama cuprinzatoare de produse aproape-de-natura si cu un sistem de dimensiuni simplu, recunoscut la nivel mondial.
 
Instructiuni de spalare
Pentru a prelungi efectele benefice ale ciorapilor dumneavoastra, spalati-i de mana in apa calduta cu sapun sau spalati-i la masina cu detergent pentru rufe delicate.
Nu ii stoarceti.
Uscati-i departe de sursele de caldura.
 
Sursa: SIGVARIS AG - Elvetia.
 
Se recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii suplimentare importante.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: ciorapi cu degetele libere, ciorapi medicali, sosete medicale, dresuri medicale (ign. ciorapi medicinali, sosete medicinale, dresuri medicinale), ciorapi compresivi, sosete compresive, strampi compresivi pentru prevenirea / profilaxia si tratarea / tratamentul / terapia varicelor, fasa elastica pentru varice, bandaj elastic varice, sosete varice, ciorapi varice, strampi varice, flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).
 
Traducere si adaptare din limbile germana si engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare