CIORAPI PANTALON S433 compresie gradata; chilot fin transparent; strampi dresuri colanti SCUDOTEX

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
39,80 Lei
Cod: SKU-7637730201-1074-44
Ciorapi pantalon din impletitura fina, matasoasa, transparenta, intaritura calcaiului delicata. Chilot anatomic transparent cu clin mare de la marimea V.Dresuri relaxante cand apar primele semne de picioare obosite, umflate si senzatia de furnicare.
Brand: Scudotex Luropas
CIORAPI PANTALON SCUDOTEX S 433, 40 DEN, compresie lejera de 7-9 mm Hg la nivelul gleznei
 
Ciorapi pantalon executati din impletitura fina, matasoasa, complet transparenta, cu intaritura calcaiului delicata. Chilot anatomic transparent cu clin mare de la marimea a cincea (II-VI).
 
Sunt indicati pentru prevenirea varicelor.
 
 
Caracteristici: dresuri elegante si transparente, cu impletitura fina, placuta la atingere. Chilot anatomic cu tesatura intarita si banda elastica aplicata.
 
 
Compresie: descrescatoare, la nivelul gleznei 7-9 mm Hg, produce un usor micro-masaj anti-celulita si o actiune tonifianta asupra picioarelor.
 
 
Indicatii: dresuri relaxante pentru situatiile cand apar primele semne de picioare obosite, umflate si senzatia de furnicare.
 
Din punct de vedere clinic, in intreaga lume este acceptata eficacitatea terapiei cu ciorapi elastici compresivi in tulburarile circulatorii venoase la nivelul membrelor inferioare, atat preventiv, cat si terapeutic. Ciorapii elastici SCUDOTEX sunt caracterizati de o compresie gradata, care scade de la nivelul gleznei spre coapsa, facilitand, astfel, intoarcerea venoasa.
 
Sunt fabricati in diferite culori si marimi.
 
Marimi disponibile: II-VI.
 
Compozitie: poliamida 86%, elastan 14%.
 
Culori: negru, maka, maro (nuante lucioase).
 
Instructiuni de intretinere: a se spala manual in apa calda, a nu se centrifuga, a nu se calca.
 
Garantie: 30 de zile, in cazul in care defectul este unul de fabricatie.
 
Sursa: LUROPAS del Dottor Molinari & C. S.r.l. - Italia si ORTOPROFIL Prod Romania SRL
 
Text alternativ: ciorapi medicali S433 luciosi (var. ciorapi medicinali), colanti compresivi pentru prevenirea / profilaxia si tratarea dilatatiilor venoase permanente si neregulate produse de pierderea elasticitatii peretilor venelor picioarelor / tratamentul afectiunilor venoase ale membrelor inferioare / terapia varicelor, fasa elastica pentru varice, bandaj elastic pentru varice, dresuri pentru varice, strampi pentru varice, flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).
 
Copyright traducere din limba engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro .
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare