CIORAPI Sigvaris Ulcer X

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
260 Lei
Cod: SKU-2275439866-5559-28
Cu ULCER X rata de vindecare este mult mai mare iar timpul de vindecare mai redus comparativ cu bandajarea. S-a demonstrat o rata a vindecarii de 96,2% in 4 luni, folosind Sigvaris ULCER X, in timp ce bandajele au avut o rata de vindecare de num
Brand: Sigvaris

 

NOU - Ciorapi medicali compresivi cu ciorapi subtiri de bumbac
 
Sigvaris ULCER X - Sansa dumneavoastra de a trata cu succes ulcerul venos                     
Ulcerele varicoase sunt cea ma severa consecinta a bolilor venoase si afecteaza aproximativ o persoana din 50.

Este posibil sa luptam eficient impotriva mecanismului decisiv care duce la formarea unui ulcer prin mijloacele oferite de terapia compresiva. Acest mecanism consta in modificari hemodinamice ale venelor (staza, reflux venos, tulburari) prin suprasolicitarea pompelor venoase ale picioarelor, urmate de modificari ale microcirculatiei care, in ultima faza, ajung sa se autoperpetueze (tromboza, hemoragie, reperfuzie, distrugere de tesut etc.).

Tratamentul conventional in aceste cazuri consta in terapia compresiva cu bandaje elastice multistratificate. Tratamentul cu ciorapi medicali compresivi a luat amploare in urma cu 15 ani, dovedindu-se a fi la fel de eficient sau chiar superior tratamentului cu bandaje, fapt confirmat de toate studiile comparative efectuate de atunci.
(Partsch et al. WMW 1994; 144; 242-24)
 
Atingeti-va scopul cat mai repede
Cu ciorapii SIGVARIS rata de vindecare este semnificativ mai mare iar timpul de vindecare mai redus comparativ cu bandajarea conventionala.
 
Un studiu elaborat de centre de tratament renumite, a demonstrat o rata a vindecarii de 96,2% in 4 luni, folosind setul Sigvaris ULCER X, in timp ce bandajele normale au avut o rata de vindecare de numai 70%.
 
Cu setul Sigvaris ULCER X, ulcerele cu diamentrul de 4 cm, s-au vindecat de 2 ori mai repede decat prin bandajare.
 
Dificultati sau probleme s-au inregistrat mult mai rar cu setul Sigvaris ULCER X, in comparatie cu bandajele. In special, nu s-au inregistrat dureri in timpul noptii, in cazul folosirii setului ULCER X, in timp ce, la 40% dintre pacientii care au folosit bandaje, s-au inregistrat plangeri din aceasta cauza.
 
Singura conditie pentru o folosire de succes a setului ULCER X de la Sigvaris este existenta unei mobilitati minime la incheietura gleznei.
(Mariani et al. Tratamentul ulcerului venos al piciorului cu un set special conceput de ciorapi compresivi comparativ cu bandajarea. Phlebology 2008;37 4: 191-197.)
 
Setul ULCER X
Setul contine doi ciorapi: un ciorap care se imbraca direct pe piele (numit si ciorap interior) si un alt ciorap care se imbraca peste acesta.
 
Primul ciorap are partea interioara, cea care vine in contact cu pielea, din bumbac, iar partea exterioara dintr-o impletitura textila moale, care asigura o incaltare usoara a celui de-al doilea ciorap. Primul ciorap, care vine in contact cu pielea, asigura o fixare sigura si protejeaza zonele vulnerabile ale piciorului.
 
Cel de-al doilea ciorap este numit SIGVARIS Traditional sau (503) si este confectionat in special din fibre de cauciuc natural dublu invelite, care confera o stabilitate unica a presiunii, nemaiintalnita la alte produse de acest fel.
 
Primul ciorap exercita o presiune de 16.5 mm/Hg asupra gleznei. Dupa adaugarea celui de-al doilea ciorap aceasta presiune ajunge la 39 mm/Hg. Purtand ambii ciorapi, presiunea se schimba, ajungand in medie la 8.7 mm/Hg in timpul miscarii picioarelor.
 
Beneficiu mai mare pentru pacienti
● Usor de folosit:
-Tehnica de tesut unica a noului ciorap interior a condus la realizarea plata si subtire a partilor care acopera calcaiul si varful degetelor.
-Ciorapul interior este fabricat dintr-o tesatura inovatoare in partea de jos a piciorului, conferindu-i o suprafata moale si alunecoasa. Bumbacul extrafin folosit pentru partea de sus a piciorului este astfel tesut incat toate fibrele din bumbac sa se afle in contact direct cu pielea.
-Ciorapii Traditional sunt mai usor de incaltat si descaltat ca niciodata datorita particularitatilor care confera o alunecare usoara peste ciorapul interior.
 
● Folosirea fibrelor naturale (bumbac si respectiv cauciuc natural) confera ciorapilor o purtare si o senzatie confortabile:
-Sigvaris Traditional consta in fibre de cauciuc natural dublu invelite, care confera o stabilitate unica a presiunii, nemaiintalnita la alte produse de acest fel.
 
● Adaptate anatomic la marimea piciorului:
-De asemenea, si ciorapul interior este disponibil in diferite marimi.
 
● Avantaje clare fata de bandaje:
-Sigvaris ULCER X poate fi aplicat chiar de catre pacient acasa, economisid timp si bani.
 
● Sigvaris ULCER X - ofera compresie eficienta, gradata si controlata acolo unde este necesar:
-Compresie corecta, in locul corect.

Ciorapii interiori ai setului Sigvaris ULCER X sunt disponibili si separat.

Sigvaris recomanda urmatoarele accesorii:
  • Manusi speciale din cauciuc de la Sigvaris.
  • Lotiuni de curatat de la Sigvaris.
SIGVARIS este liderul mondial in domeniul ciorapilor medicali compresivi, iar produsele sale sunt disponibile in peste 70 de tari. Grupul SIGVARIS are 150 de ani de la infiintare si peste 50 de ani de expertiza si prezenta pe piata mondiala a producatorilor de ciorapi medicali compresivi realizati ca solutie in tratamentul afectiunilor venoase.

SIGVARIS, "Viata pentru picioare" si "ULCER X" sunt marci inregistrate de Ganzoni & CIE AG.2009
 
Sursa: GANZONI – SIGVARIS in Romania.
 
Se recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante si despre alte produse.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 
Text alternativ: ciorapi medicali (var. ciorapi medicinali), ciorapi compresivi pentru prevenirea / profilaxia si tratarea / tratamentul / terapia varicelor / ulcerelor venoase, fasa elastica pentru varice, bandaj elastic pentru varice, ciorapi pentru varice, strampi pentru varice, flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).
 
Traducere din limba engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare