ADAPTARE SCAUN RULANT LA LIFT MOBIL OMIDA STAIRMAX urcare scari neasistat, pentru persoane active

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
1.690 Lei
Cod: SKU-1003387090-4142-82
Adaptarea scaunului cu rotile trebuie sa fie facuta de catre o persoana competenta. Instalarea celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax, care urmeaza sa fie montate pe scaunul cu rotile, este cel mai important aspect al adaptarii.
Brand: Lehner Lifttechnik

Adaptarea scaunului cu rotile pentru LIFTUL MOBIL OMIDA STAIRMAX

 

 

Adaptarea scaunului cu rotile trebuie sa fie facuta de catre o persoana competenta. Instalarea celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax, care urmeaza sa fie montate pe scaunul cu rotile, este cel mai important aspect al adaptarii. In functie de caracteristicile constructive ale scaunului cu rotile, adaptarea trebuie sa indeplineasca standardele tehnice si de siguranta. Stabilitatea scaunului cu rotile nu trebuie sa fie afectata.

 

Conectarea scaunului cu rotile la Stairmax

 

Pentru a putea conecta scaunul cu rotile la Stairmax, adaptorul trebuie sa fie in pozitia ridicat si maneta de control rosie nu trebuie sa fie in pozitia inchis. Acest lucru deschide dispozitivele de blocare pentru spatarul scaunului cu rotile, iar profilele de sustinere ale adaptorului sunt in pozitia corecta de conectare la piesele cilindrice de adaptare ale scaunului cu rotile. Numai in aceasta pozitie este posibil sa se ataseze scaunul cu rotile.

  

Sursa: LEHNER LIFTTECHNIK GmbH, Austria

 

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

 

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 

Text alternativ: adaptare fotoliu rulant pentru Stairclimber portabil, elevator portabil, dispozitiv portabil tip omida pentru urcare sau coborare trepte si scari in scaun cu rotile cu actionare manuala pentru persoane cu dizabilitati motrice, carut handicap locomotor, dispozitive medicale pentru deplasare confortabila, in scaun rulant pentru hemiplegici, fotoliu rulant, fotoliu cu rotile, carut cu rotile, carut rulant, carucior rulant, carucior cu rotile, scaun rulant; pentru transport, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / in institutii / ambulatorii de specialitate / centre / clinici de recuperare, transport in ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijire pediatrica, transport copii cu dizabilitati, transport persoane cu mobilitate redusa in spatii private si publice, dispozitiv urcat scari interior, dispozitiv urcat scari exterior, platforma scaun cu rotile copii.

 

Traducere si adaptare din limbile germana, engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare