FOTOLIU RULANT MANUAL PENTRU LIFT MOBIL OMIDA STAIRMAX urcare scari neasistat, pt utilizatori activi

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
33.840 Lei
Cod: SKU-9606210091-1805-69
Se poate folosi orice scaun rulant cu antrenare manuala. Adaptarea scaunului se face obligatoriu de o persoana competenta. Montarea pe scaunul rulant a celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax este cel mai important aspect al adaptarii
Brand: Lehner Lifttechnik

Fotoliu rulant manual pentru LIFTUL MOBIL OMIDA STAIRMAX

 

Se poate folosi orice scaun rulant cu antrenare manuala.

 

Modelul din imagine, cu titlu de prezentare, este fotoliul rulant activ X3 3.352, unul dintre cele mai complexe scaune cu rotile realizate de producatorul german Meyra.

 

Daca nu detineti un scaun rulant adecvat, puteti alege din oferta diversa a companiei Donis.

 

Adaptarea scaunului cu rotile trebuie sa fie facuta de catre o persoana competenta. Instalarea celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax, care urmeaza sa fie montate pe scaunul cu rotile, este cel mai important aspect al adaptarii. In functie de caracteristicile constructive ale scaunului cu rotile, adaptarea trebuie sa indeplineasca standardele tehnice si de siguranta. Stabilitatea scaunului cu rotile nu trebuie sa fie afectata.

 

Sursa: LEHNER LIFTTECHNIK GmbH, Austria

 

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

 

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 

Text alternativ: fotoliu rulant pentru Stairclimber portabil, elevator portabil, dispozitiv portabil tip omida pentru urcare sau coborare trepte si scari in scaun cu rotile cu actionare manuala pentru persoane cu dizabilitati motrice, carut handicap locomotor, dispozitive medicale pentru deplasare confortabila, in scaun rulant pentru hemiplegici, fotoliu rulant, fotoliu cu rotile, carut cu rotile, carut rulant, carucior rulant, carucior cu rotile, scaun rulant; pentru transport, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / in institutii / ambulatorii de specialitate / centre / clinici de recuperare, transport in ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijire pediatrica, transport copii cu dizabilitati, transport persoane cu mobilitate redusa in spatii private si publice, dispozitiv urcat scari interior, dispozitiv urcat scari exterior.

 

Traducere si adaptare din limbile germana, engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare