LEGATURA BASTON RUSSKA pt incheietura mainii faciliteaza folosirea mainilor si la alte activitati

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
12 Lei
Cod: SKU-1129325277-1907-25
Purtand bastonul cu legatura de incheietura mainii puteti folosi mainile si la alte activitati, de ex la cumparaturi, fara a fi nevoie sa renuntati la baston sau sa-l scapati si chiar sa cadeti. Cu legatura, bastonul poate fi utilizat din nou imediat.
Brand: Russka

Legatura pentru baston - Russka, Germania 

Legatura pentru baston faciliteaza purtarea bastonului. Purtarea bastonului cu legatura de incheietura mainii va permite folosirea mainilor la alte activitati, de exemplu la cumparaturi, fara a fi nevoie sa renuntati la baston sau sa-l scapati si chiar sa cadeti din aceasta cauza. Cu legatura de incheietura mainii, bastonul poate fi utilizat din nou imediat.

Material: 100% nailon.

Intretinere: cu o laveta umeda.
 
 Numarul articolului
Detalii de fabricatie
Unitate
 15106000
negru
bucata
 15106100
maro
bucata
 
 Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor producatorului.
 
Text alternativ: curea baston, curelusa baston, cordon baston, snur baston, curea toiag, curelusa toiag, cordon toiag, snur toiag, curea carja, curelusa carja, cordon carja, snur carja.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro si www.donis.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare