PLACA TRANSFER din pat in scaun rulant; max 190kg; din lemn; 60x21cm sau 76x21cm cu fante pt. degete

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
473 Lei
Cod: SKU-7485558167-1536-16
Placa de transfer usureaza munca infirmierului la transferul persoanelor cu mobilitate redusa, de ex la mutarea din pat in scaunul cu rotile, crescand siguranta interventiei Placa de lemn multiplu lacuit, capete subtiri, tesite, se imping usor sub pacient
Brand: Russka
Placa de transfer
 
Placa de transfer usureaza munca infirmierului sau a ingrijitorului la transferul persoanelor cu mobilitate redusa, de exemplu la mutarea din pat in scaunul cu rotile, crescand siguranta interventiei. Placa din lemn multiplu lacuit are capete subtiri, tesite, care pot fi impinse usor sub pacient. Marginile si capetele sunt rotunjite pentru alunecare confortabila si sigura.

Sarcina maxima: 190 kg.
Greutate: 1,1 si 1,38 kg.

Material: lemn.

Curatare: folosind o laveta umeda si detergent delicat.
 

 

 Numar articol
Numar articol producator
Detalii de fabricatie
Unitate
091120633
AA8810
60 x 21 cm
bucata
408814000
AA8814
76 x 21 cm, cu fante pentru degete, 091120724
bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: placa transfer persoana dizabilitate, reduce efortul asistentului la mutarea pacientului cu invaliditate motrice, dispozitiv transfer invalizi, echipament mutare persoana handicap, scandura transfer, placaj transfer, transfer board, ingrijire handicap, recuperare fizica, ingrijire la domiciliu, institutionalizata, recuperare motorie, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, terapia persoanelor cu dizabilitati, invalide, ingrijire persoane cu handicap, profilaxie invalizi, ingrijire bolnavi, ingrijire personala.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare