Rampa acces cladire

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
2.329 Lei
Cod: SKU-7226188269-3397-27
Rampa pliabila Perfolight din aluminiu, cu orificii pe calea de rulare confera o stabilitate si siguranta perfecta in timpul rularii, permite evacuarea facila a impuritatilor. Profilul in forma de U cu latura 5,2 cmh. Cu manere si siguranta ptr transpo

Rampe cu utilizare multipla pentru acces in cladiri si in exterior, cu fotolii rulante, usor de mutat si de transportat. nu necesita instalate sau asamblare.

Suprafata profilata este antiderapanta oferid siguranta la urcare si coborare. Pentru depozitare facila, rampele pot fi pliabile sau telescopice, sunt prevazute cu manere rezistente din plastic. Rampele Perfolight sunt disponibile in mai multe modele diferite pentru a se adapta diferitelor tipuri de scaune rulante.

De regula se utilizeaza pereche dar se pot utiliza 3 sine paralele pentru urcare/coburare cu scaune rulante cu trei roti sau una singura pentru urcare/coborare a unei motociclete.

Perfolight versatil, agil, telescopic, pliabil sau combinat asigura accesul in cladiri istocice, magazine si restaurante precum si in institutii, clinici, cabinete medicale.

Producator:  Kvistberga

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare