SCAUN CU ROTILE ELECTRIC THEKLA verticalizare recuperare mobilitate, functie stat in picioare la 85°

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
76.087 Lei
Cod: SKU-2898417638-1353-28
Mobilitatea si verticalizarea precoce - proceduri importante in terapia intensiva. Este unic in oferirea unei pozitii verticale la 85° pt pacienti de max 200 kg. Posibilitate de reglare a tetierei mobile, a seriei complete de pozitii individuale de sedere
Brand: Hanse-Medizintechnik
Scaun cu rotile Thekla pentru verticalizare, mobilitate si recuperare
 
Este util de la proceduri pentru mobilitate precoce in terapia intensiva la ingrijire complexa pe termen lung. Scaunul cu rotile Thekla 3 pentru mobilizare, cu combinatia sa versatila de scaun rulant reglabil electric, cu pozitii individuale de sedere, de stat in picioare si de pat-targa cu functie de antirasturnare si de verticalizare prin rotire pana la 85°, indeplineste toate cerintele practice in ingrijirea pacientului. Pentru pacienti cu greutatea de pana la 200 kg!
 
Noutate - functia de exercitii de stat in picioare care opereaza prin reglarea pozitiei sezut/stat in picioare urmand modelul de miscare fiziologic. Reglarea se face cu o telecomanda ingenioasa, cu led pentru indicarea starii bateriei, iar exercitiul de stat in picioare se executa pana la 85° - antirasturnare.
 
 
 
Thekla 3 ofera prevenirea maxima a escarelor, ulcerelor de presiune sau de decubit, prin reducerea fortelor de forfecare cand pozitia asezat/culcat se schimba si datorita combinatiei noi de perne din spuma vascoasa cu memorie si spuma rece.
 
                              
 
Microprocesorul integrat monitorizeaza toate setarile si previne eventualele erori de operare.
 
Bateria elimina necesitatea de a va baza pe reteaua electrica.
 
 
 
Atunci cand se schimba din pozitia sezut in pozitia culcat, suprafata targii se ridica automat la nivelul cotierelor, ceea ce inseamna ca pacientul poate fi mutat usor, fara riscul afectarii spatelui ingrijitorului sau asistentului medical, chiar si in cazul pacientilor grei si imobili.
 
Accesoriile utile includ masa pentru pozitia sezut si pentru pozitia in picioare, sine pentru sisteme cu saci sau echipament de drenaj, manere, curele de fixare si tetiere diferite.
 
Cu salteaua de dus captusita, Thekla poate fi utilizat ca scaun cu rotile de dus.
 
Caracteristici:
        pentru pacienti cu greutatea de pana la 200 kg;
        reglare electrica a tuturor pozitiilor sezut si culcat dorite;
        verticalizare pana la 85° - antirasturnare;
        pozitie inclinata la 7°;
        functie de verticalizare, cu suport pentru picioare sigur, cu marginile rotunjite;
        sasiu robust, antirasturnare, complet galvanizat;
        sistem central de franare si de ghidare;
        role duble care se misca usor, antistatice;
        alimentare optionala, de la retea sau de la acumulator;
        documentatie si scale pentru determinarea precisa a inclinarii in terapia de pozitionare.
 
Sursa: Hanse-Medizintechnik Dipl. Ing. P. Hettmer GmbH, Germania
 
 
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: scaun cu rotile ortostatism, scaun cu rotile ortostatic,carucior persoana dizabilitate, pacient cu invaliditate motrice, dispozitiv verticalizare, echipament deplasare persoana handicap, carut recuperare fizica, ingrijire la domiciliu, institutionalizata, recuperare motorie, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, terapia persoanelor cu dizabilitati, invalide, ingrijire persoane cu handicap, profilaxie invalizi, ingrijire bolnavi, ingrijire personala.
 
Traducere din germana si engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare