SANDALE ANATOMICE MOI Berkemann Bine incaltaminte ortopedica lavabila, velur rosu, calcai cupa, dama

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
312 Lei
Cod: SKU-4246817219-3501-57
Marimi: 35,5-42 2/3 (3-8,5), G Toc: 35mm Flec: 22mm Flexibile dar stabile Lavabil la 30°C Prin activarea musculaturii piciorului si a talpii, brantul original Berkemann, realizat in 5 etape, poate preveni aparitia varicelor. Ortopedice Ergonomice
Brand: Berkemann
Sandale de dama Bine din gama Berkina de la Berkemann - velur rosu
 
Caracteristici ale produsului
Talpa structurata anatomic.
Materiale foarte moi.
Produs lavabil.
 
Calitate ridicata si durata lunga de viata datorita cusaturilor bine elaborate.
Talpa interioara moale asigura un confort deosebit.
 
Activ si relaxat, flexibil si, cu toate acestea, stabil - la Berkemann nu este o contradictie. Datorita talpii interioare moi, din piele, care ofera un confort uniform, aveti senzatia ca pasiti pe puf. In acelasi timp, prin activarea musculaturii piciorului si a talpii, brantul original Berkemann, realizat in 5 etape, poate preveni aparitia varicelor.
 
Marimile reglabile pentru stabilitatea perfecta a tuturor formelor de picioare, forma de cupa de la nivelul calcaielor pentru relaxarea articulatiilor si curbura longitudinala bine conturata pentru pozitionarea optima a picioarelor garanteaza o utilizare confortabila la cel mai inalt nivel.
 
Astfel, veti avea picioarele relaxate si pregatite de si mai mult efort, chiar si dupa o zi lunga.
 
Culoare: rosu.
Material: velur.
Marimi: 35,5 - 42 2/3 (3 - 8,5) ● latime: G.
Toc: 35 mm.
Flec: 22 mm.
Forma: Sydney.
Incadrare: articole de dama.
Intretinere: produs lavabil la 30°C.
 
Instructiuni de intretinere pentru modelele lavabile
 
Spalare manuala: incaltamintea poate fi spalata manual, la 30°C. Dupa spalarea manuala este necesara clatirea incaltamintei cu apa curata.
 
Spalare cu masina: incaltamintea poate fi spalata si la masina, la 30°C. In pachetul de livrare al modelelor lavabile sunt incluse o plasa pentru spalare si 20 ml de detergent.
 
Important: va rugam sa spalati incaltamintea separat, nu impreuna cu alte haine sau articole similare. Incaltamintea nu trebuie sa fie uscata pe calorifer sau pe alte surse de caldura ori in uscator, ci doar lasata sa se usuce in aer liber.
 
Recomandarea Berkemann: incaltamintea se usuca mai repede daca o umpleti cu hartie, dupa spalare.
 
Numar articol
01119-250
 
Sursa: Berkemann GmbH & Co. KG - Germania
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: sandale rosii Berkina Bine 01119250, incaltaminte ortopedica, incaltaminte comoda, incaltari confortabile, agreate de persoanele cu platfus, hallux valgus, hallux rigidus; sandale comode, sandale ergonomice, sandale ortopedice, pantofi ergonomici, pantofi ortopedici, papuci ergonomici, papuci anatomici, papuci ortopedici, papuci comozi, sandale femei, sandale doamne, sandale feminine, saboti dama, saboti dame, saboti ortopedici, saboti ergonomici, ideali pentru cadre medicale, sandale medici, saboti medici, pantofi medici, sandale doctori, pantofi doctori, saboti doctori.
 
Adaptare si traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare