SANDALE ORTOPEDICE ANATOMICE Berkemann Charlotte nabuc tabac brant original 5 etape, calcai cupa

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
404 Lei
Cod: SKU-6700607581-6913-70
Sandale dama Marimi 35,5-42 2/3(3-8,5), Latime E-H Toc 35mm Flec 22mm Flexibile dar stabile Prin activarea musculaturii piciorului si a talpii, brantul original Berkemann realizat in 5 etape poate preveni aparitia varicelor Ortopedice Ergonomice Anato
Brand: Berkemann

Sandale dama Charlotte din gama Berkoflex de la Berkemann - nabuc de culoarea tabacului

La gama Berkoflex brantul are captuseala de piele, forma anatomica si este detasabil; acesta poate fi spalat sau inlocuit.
 
Caracteristici ale produsului
Potrivire perfecta datorita elementelor de fixare reglabile cu scai Velcro.
Materiale foarte moi.
Materiale care permit circulatia aerului.
 
Calitate ridicata si durata lunga de viata datorita cusaturilor bine elaborate.
Captuseala din piele naturala le asigura picioarelor un climat optim.
Talpa interioara moale asigura un confort deosebit.
 
Activ si relaxat, flexibil si, cu toate acestea, stabil - la Berkemann nu este o contradictie. Datorita talpii interioare moi, din piele, care ofera un confort uniform, aveti senzatia ca pasiti pe puf. In acelasi timp, prin activarea musculaturii piciorului si a talpii, brantul original Berkemann, realizat in 5 etape, poate preveni aparitia varicelor.
 
Marimile reglabile pentru stabilitatea perfecta a tuturor formelor de picioare, forma de cupa de la nivelul calcaielor pentru relaxarea articulatiilor si curbura longitudinala bine conturata pentru pozitionarea optima a picioarelor garanteaza o utilizare confortabila la cel mai inalt nivel.
 
Astfel, veti avea picioarele relaxate si pregatite de si mai mult efort, chiar si dupa o zi lunga.
 
Culoare: tabac.
Material: nabuc.
Marimi: 35,5 - 42 2/3 (3 - 8,5) ● latime: E - H.
Toc: 35 mm.
Flec: 22 mm.
Forma: Melbourne.
Incadrare: articole de dama.
 
Numar articol
01026-439 / 501026 439
 
Sursa: Berkemann GmbH & Co. KG - Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: sandale nabuc tutun Berkoflex Charlotte 01026439 / 501026439, incaltaminte comoda, incaltaminte ortopedica, brant inlocuibil, branturi intersanjabile, branturi schimbabile, incaltari confortabile, agreate de persoanele cu platfus, hallux valgus, hallux rigidus; incaltari comode, incaltari ergonomice, incaltari ortopedice, pantofi ergonomici, pantofi ortopedici, papuci ergonomici, papuci ortopedici, papuci anatomici, papuci comozi, incaltaminte dama, incaltari dama, pantofi femei, pantofi dama, papuci dama, sandale ortopedice, sandale ergonomice, sandale anatomice, sandale comode, sandale dama.
 
Adaptare si traducere din limbile germana si engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare