SANDALE ORTOPEDICE dama Berkemann Coletta perlate amortizor integrat toc trendy brant detas. Berkina

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
352 Lei
Cod: SKU-7755904314-3653-34
Sandale dama Marimi 35,5-42 2/3(3-8,5), Latime G Toc 50mm Flec 35mm Flexibile dar stabile Prin activarea musculaturii piciorului si a talpii, brantul original Berkemann realizat in 5 etape poate preveni aparitia varicelor Ortopedice Ergonomice Anatomi
Brand: Berkemann

Sandale de dama Coletta din gama Berkina de la Berkemann - alb perlat

Gama Berkina are branturi permanente deosebit de moi si diverse sisteme de fixare sigure.
 
Toc pana trendy si brant detasabil - 3 calitati in 1: moderne, elegante si foarte confortabile.
 
Caracteristici ale produsului
Brant si talpa structurate anatomic.
Materiale foarte moi.
Element integrat de amortizare a socurilor.
 
Calitate ridicata si durata lunga de viata datorita cusaturilor bine elaborate.
Materiale care permit circulatia aerului.
Talpa interioara moale asigura un confort deosebit.
 
Activ si relaxat, flexibil si, cu toate acestea, stabil - la Berkemann nu este o contradictie. Datorita talpii interioare moi, din piele, care ofera un confort uniform, aveti senzatia ca pasiti pe puf. In acelasi timp, prin activarea musculaturii piciorului si a talpii, brantul original Berkemann, realizat in 5 etape, poate preveni aparitia varicelor.
 
Forma de cupa de la nivelul calcaielor pentru relaxarea articulatiilor si curbura longitudinala bine conturata pentru pozitionarea optima a picioarelor garanteaza o utilizare confortabila la cel mai inalt nivel.
 
Astfel, veti avea picioarele relaxate si pregatite de si mai mult efort, chiar si dupa o zi lunga.
 
Culoare: alb perlat.
Marimi: 35,5 - 42 2/3 (3 - 8,5) ● latime: G.
Toc: 50 mm.
Flec: 35 mm.
Forma: Canberra.
Incadrare: articole de dama.
 
Numar articol
01751-173 / 501751 173
 
Sursa: Berkemann GmbH & Co. KG - Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: sandale perlate Berkina Coletta 01751173 / 501751173, shock absorber incorporat, incaltaminte comoda, incaltaminte ortopedica, incaltari confortabile, agreate de persoanele cu platfus, hallux valgus, hallux rigidus; incaltari comode, incaltari ergonomice, incaltari ortopedice, pantofi ergonomici, pantofi ortopedici, papuci ergonomici, papuci ortopedici, papuci anatomici, papuci comozi, incaltaminte dama, incaltari dama, pantofi femei, pantofi dama, papuci dama, sandale ortopedice, sandale ergonomice, sandale anatomice, sandale comode, sandale dama.
 
Adaptare si traducere din limbile germana si engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare