Disc rotativ transfer pacient RUSSKA Medidisk

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
777 Lei
Cod: SKU-2850995102-9608-12
Disc rotativ pentru transferul pacientului RUSSKA Medidisk conceput pentru transferul facil al pacientului din pat pe fotoliu sau pe alte suprafețe de șezut

Disc rotativ pentru transferul pacientului RUSSKA - Medidisk este destinat transferului facil al persoanelor cu putere redusa in picioare sau instabilitate, de pe o suprafata de sezut pe alta, ex. din pat pe fotoliu rulant si inapoi, sau pe alte suprafete de sezut. Usureaza, in acelasi timp, operatiunile de manipulare pentru ingrijitor, prevenind leziuni profesionale cum ar fii hernia de disc. Discul rotativ pentru transferul pacientului este prevazut cu un maner ergonomic, care asigura transportul facil al dispozitivului de transfer. Datorita suprafetelor antiderapante poate fii utilizat si in mediu umed.

Structura: Discul rotativ pentru transferul pacientului RUSSKA - Medidisk este compus din doua discuri suprapuse , legate printr-un punct de rotire. La baza se afla 4 paduri antiderapante.

Material: Discul rotativ pentru transferul pacientului RUSSKA - Medidisk este fabricat din ABS - plastic cu suprafete din rasina plastica, la baza paduri din cauciuc antiderapant.

Dimensiuni: Diametru: 381 mm; inaltimea 1,5 cm, greutate: 1,00 kg

Curatare: cu detergent delicat uzual, dezinfectat cu solutii pentru suprafete

Sursa: Ludwig Bertram GmbH

Pregatit pentru Marketing si web: www.donis.ro

Text alternativ: transfer pacient, redicat din pat, transfer din pat in scaun, mutare din scaun in pat, ingrijire bolnavi la domiciliu / camine / spitale

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare