CADA GONFLABILA DE SPALAT PE CAP 2 tub. Russka include dus 10l suspend., pompa mana, furtun evacuare

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
245 Lei
Cod: SKU-8056225054-4196-18
Cada de spalat pe cap pt igiena persoanelor imobilizate la pat. Dimens cazii: circa 60 x 50 x 20 cm. Forma anatomica pentru asezarea capului are 25 cm. Capacitatea cazii: 12,5 l. Dusul inclus are 10 litri, un robinet (clema) si un snur de suspen
Brand: Russka

Cada gonflabila de spalat pe cap - 2 tuburi 

Cada de spalat pe cap ajuta la mentinerea convenabila a igienei persoanelor imobilizate la pat. Cu aceasta cada, spalarea capului se poate face delicat, fara miscarea din pat a pacientului. De asemenea, cazile gonflabile de spalat pe cap sunt usoare, se transporta usor si ocupa foarte putin spatiu.

Cada are forma tetragonala si un furtun permanent de evacuare, integrat. Forma anatomica asigura asezarea confortabila a capului pe cada.

Dusul inclus are capacitatea de aproximativ 10 litri si este prevazut cu un robinet (clema) si un snur de suspensie. In plus, pentru umflarea cazii se furnizeaza o pompa de mana. 

Pachetul include: 

1 cada de spalat pe cap confectionata din plastic,
1 dus,
1 pompa de mana,
1 furtun de evacuare,
1 robinet (clema).

Dimensiunile cazii de spalat pe cap: circa 60 x 50 x 20 cm. Forma anatomica pentru asezarea capului are latimea de aproximativ 25 cm.

Capacitatea cazii: 12,5 l.

Furtunul de evacuare este pe partea dreapta a pacientului care are capul asezat pe cada. 

Materiale:
- cada de spalat pe cap: PVC;
- dusul: PVC, snur de nailon.

Intretinere:

Dupa samponare, stergeti bine cada de spalat pe cap. Pentru intretinere manuala folositi un agent de curatare delicat. Dezinfectia se realizeaza utilizand un dezinfectant din comert compatibil cu materialele de dezinfectat. Dezinfectantul se aplica prin stergerea suprafetelor care urmeaza sa fie dezinfectate (cada de spalat pe cap, dusul). Prin stergerea cu dezinfectant se asigura o umezire completa si cuprinzatoare a tuturor suprafetelor. Alegerea si aplicarea de agenti de curatare si dezinfectanti trebuie sa se faca in conformitate cu instructiunile producatorului.

Lasati cada de spalat pe cap sa se usuce complet inainte de a o dezumfla. Pentru dezumflare trebuie sa apasati supapa. De asemenea, lasati dusul sa se usuce complet inainte de a-l depozita.

Atentie: nu uscati cada si partile ei componente in lumina directa a soarelui sau direct la radiator!

Nota: cada gonflabila de spalat pe cap este destinata ingrijirii pacientilor la domiciliu. Pentru utilizare frecventa, de exemplu, in institutii sau, alternativ, in centrele de ingrijire medicala, va recomandam cada de spalat pe cap profesionala, articolul numarul 77060000.
 
 
Numarul articolului
 
Detalii de fabricatie
 
Unitate
 
 77062000
 
bucata
 99770624
robinet (clema) pentru cada de spalat pe cap - 2 tuburi
bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: cadita de spalat pe cap, cadita de spalat pe par, vanita de spalat pe cap, vana de spalat pe par, ingrijire la domiciliu / centre de recuperare, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijirea persoanelor cu dizabilitati / invalide, imbaiere persoane cu handicap, spalare cap invalizi, spalare capilara persoane imobilizate.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare