CANULA de irigator clisma si spalaturi vaginale cu robinet

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
30 Lei
Cod: SKU-4826403389-1256-91
Garnitura de irigator consta dintr-o canula de clisma, o canula pentru spălături vaginale și un robinet, set de canule pentru irigator se potrivește la irigatorul set 1 litru, și irigatorul de voiaj de 2 litrii. Material: canula de clisma și canula
Brand: Russka

 

Canule de irigator
 
Setul de canule pentru  irigator consta dintr-o canula pentru clisma, o canula pentru spalaturi vaginale si un robinet pentru reglarea debitului de lichide. Setul de canule se potriveste la irigator set de un litru si irigator voiaj 2 litrii  Nr. articol 14210 100 si 14210 200.
Irigatorul pentru clisma este utilizat din cele mai vechi timpuri pentru curatarea intestinelor si a colonului. Irigatorul se foloseste si pentru cure de detoxifierea organismului si la ingrijirea bolnavilor. La efectuarea clismei sau irigatiei intestinale,este indicat sa se respecte recomandarile cadrului medical.
Canulele sunt foarte fin prelucrate, au o suprafta foarte neteda, asigurand introducerea in anus sau in vagin , fara a leza tesuturile si fara a jena. Robinetul asigura debitul necesar si poate fi reglat dupa necesitati.
 
Material:
- canula de clisma si canula vaginala: polietilena;
- robinetul: POM + PA.
 
Curatare: Se clateste in apa cu sapun. Se poate steriliza prin  fierbere maximum 10 minute.  
                               

 

Nr. articolului
Unitate
Serie PZN
14201000
bucata
fara
 
Text alternativ: ingrijire la domiciliu / institutionalizata, ingrijire personala, spalaturi anale / vaginale, canule anale / rectale / vaginale, canule rezerva, stimulare metabolism, tratament maladie genitala, terapie maladii genitale, profilaxie afectiuni aparat / tub digestiv.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro .
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare