PERIUTA DINTI ELECTRICA SI DUS BUCAL Oral-B Prof.Care OxyJet +3000 statie incarcare; 3 moduri periaj

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
657 Lei
Cod: SKU-2235695151-7502-38
Cutia contine: - 1 statie de incarcare cu dus bucal, recipient de apa de 600 ml si spatiu de depozitare pentru capetele dusului cu jet; - 1 periuta de dinti; - 4 capete pentru dus; - 3 capete pentru periuta.
Brand: Braun
Periuta de dinti electrica si dus bucal Oral-B Professional Care OxyJet Plus 3000, cod: OC 20.535.3X
 
Statia Oral-B Professional Care OxyJet + 3000 combina dusul bucal Oral-B OxyJet Care Professional cu periuta de dinti Oral-B Care Professional 3000.

Oxyjet ajuta la protejarea gingiilor si este conceput pentru a spori senzatia de prospetime si curatenie a gurii. Indeparteaza bacteriile de la nivelul gingiei si de mai jos, in timp ce scoate delicat particulele de alimente din zonele cel mai greu accesibile datorita unui sistem de aer si apa sub presiune care formeaza microbule.

Periuta de dinti Oral-B Professional Care 3000 indeparteaza pana la de doua ori mai mult tartru ca o periuta de dinti manuala obisnuita. Aceasta se adapteaza necesitatilor dumneavoastra datorita celor 3 moduri de periaj (curatenie zilnica, sensibil si stralucire).

Peria are un cronometru profesional de 4 x 30 secunde, care va permite sa stiti cand trebuie sa schimbati zona si cand poate fi oprit periajul.

Peria are si un indicator de presiune observabil usor: acesta devine rosu atunci cand presiunea asupra dintilor este prea puternica si functionarea este oprita.

Cutia contine:
- 1 statie de incarcare cu dus bucal, recipient de apa de 600 ml si spatiu de depozitare pentru capetele dusului cu jet;
- 1 periuta de dinti;
- 4 capete pentru dus;
- 3 capete pentru periuta: 1 x Oral-B Oral-B Precision Clean (dintii sunt curati si protejati), 1 x Oral-B Flossaction (curatare profunda a spatiilor interdentare), 1 x Oral-B 3D White (curata si albeste natural).

Utilizare: igiena orala.
Este recomandat sa va spalati pe dinti dupa fiecare masa si sa schimbati capul periei la fiecare 3 luni.Dupa periaj, utilizati dusul bucal pentru o igiena si sanatate optime ale dintilor si gingiilor.
 
Sursa: Procter & Gamble Europe & Braun Oral-B Consumer Services, 1 Gillette Park, South Boston, MA 02127-1096, USA
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: periuta de dinti electrica si irigator bucal Oral-B Professional Care OxyJet avand la baza tehnologia unica a microbulelor; maseaza gingiile; recomandat pacientilor cu parodontopatii si gingivite in faza incipienta; este ideal pentru pacientii cu punti si coroane, interventii chirurgicale, implanturi dentare pentru care se recomanda utilizarea de mijloace suplimentare de igiena precum apa de gura, dus bucal, ata interdentara, pasta de dinti speciala etc.; este dotat cu 4 terminale / duze / canule interschimbabile; poate fi folosit de 4 persoane diferite; dispozitiv pentru prevenirea / profilaxia si tratarea sangerarilor gingivale, ingrijire personala independenta si de specialitate, ingrijire orala la domiciliu.
 
Traducere din limba engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare