SCAUN DE BAIE DIN ALUMINIU CU SPATAR RUSSKA cu picioruse stabile de cauciuc, latime reglabila, 130kg

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
420 Lei
Cod: SKU-5181922516-3209-42
Scaunul cu spatar pentru cada de baie le ofera sprijin in timpul igienei zilnice in cada de baie persoanelor cu deficiente de pozitie si sedere, dar cu capacitate de sedere suficienta. Piciorusele de cauciuc asigura o fixare sigura pe marginea ca
Brand: Russka

Scaun de baie din aluminiu cu spatar – Russka, Germania

SCAUN DE BAIE DIN ALUMINIU CU SPATAR RUSSKA cu picioruse stabile de cauciuc, latime reglabila, 130kg
Scaunul cu spatar pentru cada de baie le ofera sprijin in timpul igienei zilnice in cada de baie persoanelor cu deficiente de pozitie si sedere, dar cu capacitate de sedere suficienta.
 
Fanta din suprafata scaunului faciliteaza igiena intima. Scaunul de baie poate fi folosit in orice cada standard, de adancime normala. Pentru adaptarea optima la latimea cazii, latimea scaunului poate fi reglata. Piciorusele stabile de cauciuc asigura o fixare sigura pe marginea cazii, protejandu-va totodata investitia.
 
Greutatea maxima a utilizatorului: 130 kg.

Dimensiuni:
73 - 85 x 46 x 49 cm (latime x adancime x inaltime).
Scaun: 40,5 x 40,5 cm.
 
Greutate: 3,1 kg.
 
Material:
- cadru: tub de aluminiu termolacuit epoxidic;
- sezut, spatar: PE;
- picioruse: cauciuc.
 
Intretinere:
Cu agenti de curatare de uz casnic delicati, din comert. Nu folositi agenti de curatare caustici sau abrazivi. Pentru dezinfectie stergeti scaunul cu un dezinfectant usor si uscati bine intotdeauna.
 
Nota: piciorusele antialunecare ale scaunului de baie sunt piese de schimb care se pot comanda indicand numarul articolului – 78025001.
 
Numarul articolului
Detalii de fabricatie
Unitate
78062200
aluminiu
bucata
78062201
spatar pentru 78062200, 78062300
bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: scaun baie, scaun cada baie.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare