SCAUN DE BAIE ROTATIV 360 RUSSKA pt cazi de baie standard, cu latimea interioara 56-60cm max 100kg

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluări)
1.395 Lei
Cod: SKU-6043797125-5045-49
Scaunul de baie rotativ le faciliteaza persoanelor cu mobilitate redusa, precum cele cu afectiuni articulare, cu tulburari de echilibru sau cu amputatii, paralizii, intrarea si iesirea din cada. Dimensiuni: 54 x 72 x 56 cm Scaunul: 38 x 46 cm
Brand: Russka
Scaun de baie rotativ 360°- Russka, Germania
 
Scaunul de baie rotativ le faciliteaza persoanelor cu mobilitate redusa, precum cele cu afectiuni articulare, cu tulburari de echilibru sau cu amputatii, paralizii, intrarea si iesirea din cada. Scaunul de baie rotativ este conceput pentru cazi de baie standard, cu dimensiuni exterioare de aproximativ 70 cm si latimea interioara de 56 - 60 cm.
 
Dispozitivul include un scaun rotativ de pana la 360°, cu ajutorul caruia utilizatorul poate sa intre si sa iasa usor din cada. Acesta se furnizeaza complet asamblat si este gata de utilizare.

Utilizabil pana la max. 100 kg.
Dimensiuni: 54 x 72 x 56 cm (lungime x latime x inaltime).
Greutate: 10 kg.
Scaunul: 38 x 46 cm (lungime x latime).
 
Numarul articolului
Unitate
 78062000
bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: scaun pivotant cada baie, scaun cada de baie, scaun cada baie, scaun pentru cada de baie, scaun baie, ingrijire la domiciliu / centre de recuperare, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijirea persoanelor cu dizabilitati / invalide, imbaiere persoane cu handicap, imbaiere invalizi, imbaiere persoane imobilizate.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 

 

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare