SCAUN DUS Standard reglare 5 trepte 40,8-50,8cm; max.120kg; baza cauciuc antialunecare, f.usor 1,6kg

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
285 Lei
Cod: SKU-8233345984-5799-32
Pt a regla inaltimea, in 5 trepte a 2cm fiecare, e nevoie doar de introd. prizonului in fanta nivelului dorit. Dimens. reduse, se incadreaza si in cabine mici Se manipuleaza foarte usor, are doar 1,6kg. Materiale rezistente la coroziune si usor
Brand: Russka

Scaun de dus »Standard«

Acest scaun de dus ajuta persoanele cu probleme de mobilitate in igiena lor de zi cu zi la dus, promovand totodata independenta si siguranta utilizatorilor.
 
Inaltimea poate fi reglata in 5 trepte a cate 2 cm fiecare, de la 40,8cm la 50,8cm. Pentru a regla inaltimea scaunului este nevoie doar de introducerea prizonului in fanta corespunzatoare nivelului dorit. Astfel, inaltimea scaunului poate fi adaptata rapid si fara instrumente.

Scaunul de dus are dimensiuni reduse si, prin urmare, se incadreaza si in cabine mici de dus. Cu o greutate de doar 1,6 kg este foarte usor si poate fi indepartat cu usurinta din dus atunci cand nu este utilizat.
 
Picioarele cu amprenta larga din cauciuc anti-alunecare ofera un plus de siguranta si stabilitate.

Scaunul de dus este fabricat din materiale rezistente la coroziune si usor de curatat.

Sarcina maxima: 120 kg.

Dimensiuni:
- Diametru sezut: 34,3 cm.
- Amprenta: 33,5 cm x 34,5 cm cand scaunul este reglat la inaltimea cea mai mare.

Material:
- Sezut: material plastic.
- Picioare: aluminiu.
- Baza picioarelor: cauciuc.

Intretinere: Se curata cu o carpa umeda si detergent usor de uz casnic si apoi se usuca.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
78030000, -, bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: scaun pentru baie, scaun de baie, scaun baie, taburete pentru dus, taburet dus, taburet baie, taburet de aluminiu, recuperare fizica, ingrijire la domiciliu / centre de recuperare, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare