ALEZA ABSORBANTA BASIC 2800 ml/mp fara aripioare, 3 straturi, incontinenta transpiratie baza imperme

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
141 Lei
Cod: SKU-5438237103-7924-26
Protejeaza atat pacientul, cat si saltelele impotriva murdaririi si a umiditatii Absoarbe transpiratia Se aplica pe cearsaf Suprafata absorbanta: 85x90 cm Capacitate absorbtie: 2800 ml/mp 250 cicluri spalare. 3 straturi: bumbac, poliester, vinilin
Brand: Russka

Aleza absorbanta Basic fara aripioare de fixare - art. nr. 10996070

 

Aceasta aleza absorbanta serveste la protectie in cazurile de incontinenta severa. Sistemul cu 3 straturi al acestui asternut puternic absorbant, cu baza impermeabila, protejeaza impotriva umiditatii atat pacientul, cat si salteaua patului de ingrijire. Asezata peste cearsaf, aceasta aleza, cu stratul sau superior din bumbac deosebit de moale, ofera o ambianta confortabila pentru piele si este placuta la atingere.

 

Aleza Basic are o capacitate de absorbtie de aproximativ 2800 ml/m² si rezista la aproximativ 250 de cicluri de spalare.Acest lucru o face adecvata atat la domiciliu, cat si in spitale, clinici sau centre de ingrijire, si din punct de vedere economic. In plus, aleza completeaza asistenta terapeutica existenta.


Dimensiunea suprafetei absorbante: 85 x 90 cm.


Material:
- stratul 1 (superior): bumbac 100% (violete de munte - veronica chamaedrys);

- stratul 2 (median): blanita absorbanta de poliester 100%;

- stratul 3 (inferior): 100% vinilin.

 

Indicatii de intretinere: a NU se utiliza substante cu solventi sau balsam de rufe. Se recomanda spalarea la 75 °C.

 

Capacitate de absorbtie: 2800 ml/mp.

 

Rezistenta la spalat: 250 de cicluri de spalare.

 

Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate

10996070, fara aripioare de fixare, bucata

  

Pentru prevenirea escarelor, va recomandam si blanita antiescara sau antidecubit. Aceasta formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.

 

Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania

 

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

 

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 

Text alternativ: traversa, musama / asternut protectie pat pentru incontinenta, transpiratie abundenta, antiescare,  anti-decubit, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos.

 

Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro/.

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare