ALEZA ABSORBANTA FAMOS 3 straturi 80% bumbac 20% poliester incontinenta transpiratie baza impermeabi

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
216 Lei
Cod: SKU-5412089995-8757-23
Asternut de protectie a patului- protejeaza atat pacientul, cat si saltelele impotriva murdaririi si a umiditatii. Absoarbe transpiratia. Se aplica pe cearsaf. Dimensiuni: - suprafata absorbanta: 85 x 70 cm; - aripioarele de fixare: 45 x 70 cm f
Brand: Russka

Aleza absorbanta Famos - Germania

 

Aceasta aleza absorbanta cu 3 straturi pentru incontinenta severa protejeaza impotriva umiditatii atat pacientul, cat si salteaua patului de ingrijire, deoarece poate absorbi umezeala in cantitati mari, fara a permite trecerea acesteia la saltea.

 

Aleza este reutilizabila si, prin urmare, foarte economica. Aripioarele laterale faciliteaza fixarea iar un strat bariera in partea de jos previne alunecarea. Puterea de absorbtie este de aproximativ 1500 ml/m².


Dimensiuni:

- suprafata absorbanta: 85 x 70 cm;

- aripioarele de fixare: 45 x 70 cm fiecare.


Material:
- stratul 1 (superior): frotir din 80% bumbac si 20% poliester;

- stratul 2 (median): aleza absorbanta realizata din poliester 100%;

- stratul 3 (inferior): material textil din poliester acoperit cu PVC.

 

Indicatii de intretinere: a NU se utiliza substante cu solventi sau balsam de rufe. Se recomanda spalarea la 75 °C.

 

Rezistenta la spalat: 250 de cicluri de spalare.

 

Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate

10996090, -, bucata

 

Pentru prevenirea escarelor, va recomandam si blanita antiescara sau antidecubit. Aceasta formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.

 

Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania

 

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

 

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 

Text alternativ: traversa, musama / asternut protectie pat pentru incontinenta, transpiratie abundenta, antiescare,  anti-decubit, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos.

 

Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro/.

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare