ALEZA GLISARE pt mutare persoane in ingrijire la pat 70x70cm 3 strat. diminueaza solicitarea fizica

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
485 Lei
Cod: SKU-8916370959-9973-93
Aleza de glisare sprijina mutarea unei persoane care fie sta culcata, fie este in ingrijire la pat. Solicitarea fizica impusa de executarea manevrelor de ingrijire la pat va fi considerabil diminuata atat pentru personalul medical, cat si pentru
Brand: Russka
Aleza de glisare
 
Aleza de glisare sprijina mutarea unei persoane care fie sta culcata, fie este in ingrijire la pat. Solicitarea fizica impusa de executarea manevrelor de ingrijire la pat va fi considerabil diminuata atat pentru personalul medical, cat si pentru pacient.
 
Dimensiuni: circa 70 x 70 cm.
Greutate: circa 570 g.
 
Material:
- stratul superior: 80% frotir, 20% poliester;
- stratul median: 100% poliester Vlies;
- stratul de alunecare: nailon.
 
Numar articol; Detalii de fabricatie; Unitate
24085700, -, bucata
 
Pentru prevenirea escarelor, va recomandam si blanita antiescara sau antidecubit. Aceasta formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante si despre alte produse pentru ingrijirea bolnavului.
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: traversa, musama / asternut protectie pat pentru incontinenta, transpiratie abundenta, dispozitiv incontinenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, dispozitiv util in terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratare incontinenta, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare