ALEZA PROTECTIE PAT 100 x 150cm frotir, incontinenta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
130 Lei
Cod: SKU-7247762496-8956-14
Aleza pentru protecția patului Așternut de protecție a patului- protejează atât pacientul, cat și saltelele împotriva murdăririi și a umidității. Absoarbe transpirația. Se aplica pe cearșaf. Dimensiuni piese: 100x150cm. Pentru prevenirea escarelo
Brand: Russka

Aleza de protectie a patului »Frotir impotriva transpiratiei«

 
Acest asternut de protectie a patului protejeaza atat pacientul, cat si saltelele impotriva murdaririi si a umiditatii. Absoarbe transpiratia. Se aplica pe cearsaf.
 
Dimensiuni piese: 100 x 150 cm.
 
Suprafata absorbanta: frotir din 70% bumbac si 30% poliester.
Suprafata impermeabila: poliuretan.
Indicatii de intretinere: a NU se utiliza substante cu solventi sau balsam de rufe. Se recomanda spalarea la 75 °C. Se dezinfecteaza cu solutii obisnuite.
 
Solicitati furnizorului dumneavoastra informatii despre alte produse pentru ingrijirea bolnavului.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
10987150, 100 x 150 cm, bucata
 
Pentru prevenirea escarelor, va recomandam si blanita antiescara sau antidecubit. Aceasta formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante si despre alte produse.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: musama / protectie pat pentru incontinenta, transpiratie abundenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare