ALEZA PROTECTIE PAT; frotir absorbant 70% bumbac,30% poliester; util in incontinenta, transpiratie

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
130 Lei
Cod: SKU-7209988669-6605-37
Asternut de protectie a patului- protejeaza atat pacientul, cat si saltelele impotriva murdaririi si a umiditatii. Absoarbe transpiratia. Se aplica pe cearsaf Dim. metraj 150 cm latime Pt. prevenirea escarelor recomandam si blanita antidecubit
Brand: Russka
Aleza de protectie a patului »Frotir impotriva transpiratiei«
 
Acest asternut de protectie a patului protejeaza atat pacientul, cat si saltelele impotriva murdaririi si a umiditatii. Absoarbe transpiratia. Se aplica pe cearsaf.
 
Suprafata absorbanta: frotir din 70% bumbac si 30% poliester.
Suprafata impermeabila: poliuretan.
Indicatii de intretinere: a NU se utiliza substante cu solventi sau balsam de rufe. Se recomanda spalarea la 75 °C. Se dezinfecteaza cu solutii obisnuite.
 
Solicitati furnizorului dumneavoastra informatii despre alte produse pentru ingrijirea bolnavului.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
10987000, metraj de 150 cm latime, metri
 
Pentru prevenirea escarelor, va recomandam si blanita antiescara sau antidecubit. Aceasta formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: musama / protectie pat pentru incontinenta, transpiratie abundenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare