BLANITA TERMOSTATICA ANTIESCARE Super 45x45cm climat sanatos rol de masaj usor evita umezirea pielii

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
88 Lei
Cod: SKU-7808340382-5898-43
Fata absorbanta: 100% poliester/ Trevira Fata impermeabila: latex antiderapant Blanita formeaza o perna de aer intre corp si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina blanita ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii si formarea
Brand: Russka

 

Blanita termostatica antiescare - climat sanatos - calitate Super
 
Asternuturile din blana termostatica, impotriva escarelor (ranilor de cangrenare) intretin echilibrul termic al pielii, pot echilibra efectele presiunii indelungate asupra corpului si pot contribui la realizarea unei microclime favorabile.
 
Fata de calitatea Standard, calitatea Super aduce o grosime a valului simtitor mai mare si ofera, astfel, mai mult confort. 
 
Daca exista deja abcese sau rani, se recomanda utilizarea blanitelor doar in urma discutiei cu medicul sau cu personalul medical responsabil de ingrijire.
 
Material:
Suprafata absorbanta: 100% poliester/ Trevira;
Suprafata impermeabila: latex antiderapant.
 
Blanita formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina aceasta ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate, PZN
20811045, calitate Super 45 x 45 cm, bucata, 2685373
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Text alternativ: protectie pat, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, incontinenta, absorbante, blanita anti-escare, produse antiescara, produse antidecubit, dispozitive utile in tratarea escarelor, dispozitive pentru terapia escarelor, dispozitive pentru profilaxia escarelor, dispozitive pentru vindecarea escarelor, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, stimulare metabolism in recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina / sanguina, stimulare circulatie limfatica.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: http://www.magisterclub.ro/.
 
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare