COMPRESA rece sau calda EXTRA aplicare pe umar 39x35cm; latimea pe umar: 14cm, foarte rezistente

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
57 Lei
Cod: SKU-6833023091-2514-58
Pot fi aplicate atat in frigoterapie, cat si in termoterapie. Constau dintr-o tesatura de nailon si sunt foarte rezistente. Disponibile in diferite marimi. Inainte de folosire, imbracati intotdeauna compresele cu invelitoarele lor de frotir.
Brand: Russka

Compresa Extra – rece sau calda - aplicare pe umar - 39 x 35 cm (latime x adancime); latimea pe umar: 14 cm, Germania  

Aplicarea pe umeri
Aceste comprese pot fi aplicate atat in frigoterapie, cat si in termoterapie. Ele constau dintr-o tesatura de nailon si sunt foarte rezistente.
 
Aplicarea rece:
Frigul produce incordare musculara si reduce procesele metabolice si irigarea cu sange a tesuturilor, diminuand astfel formarea declansatorilor de durere si a substantelor inflamatoare. Pentru utilizarea rece, compresa poate fi pastrata in frigider. Se poate raci pentru scurta vreme si in congelator, dar atentie: nu este permis sa fie depozitata acolo pentru mai mult timp!
 
Aplicarea calda:
Caldura stimuleza schimburile de substante, favorizeaza irigarea cu sange, destinde muschii si are, in general, un efect foarte relaxant. Pentru aplicarea calda, aceasta compresa poate fi incalzita la microunde sau in baie de apa calda.
 
Inainte de folosire, imbracati intotdeauna compresele cu invelitoarele lor de frotir, pe care le-ati primit la livrare, inainte de a le pune pe zona corporala dorita. Aceste invelitoare de frotir sunt disponibile si separat.
 
Pentru a evita riscurile, in afectiuni grave intrebati-va medicul de familie daca este indicata compresa rece sau, dimpotriva, cea calda.
 
Compresa Extra – rece sau calda este disponibila in diferite marimi si se livreaza impreuna cu husa alba de frotir.
 
Aplicarea pe umar - 39 x 35 cm (latime x adancime); latimea pe umar: 14 cm
Datorita formei sale speciale, aceasta compresa este ideala pentru tratamentul umerilor. Dimensiuni: circa 39 x 35 cm (latime x adancime). Latimea pe umar: 14 cm.
 
Material:
Umplutura compresei: tesatura nailon / PVC
Invelitoare: bumbac 100% 
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
12169000, aplicare pe umeri, bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: compresa calda, comprese calde, compresa rece, comprese reci, ingrijire la domiciliu, institutionalizata, ingrijire personala, stimulare, inhibare metabolism, tratament, terapie, profilaxie rani, escare superficiale.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare