COVORAS INGRIJIRE cu senzor radio CareMat, util in Alzheimer, mobilitate redusa, 75x55cm, wireless

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
3.195 Lei
Cod: SKU-2804373887-8899-64
Covorasul cu senzor radio functioneaza ca un transmitator in combinatie cu un receptor al seturilor de ingrijire cu radiocomanda.Pentru cea mai sigura monitorizare a pacientilor,recomandam combinatia cu receptorul setului de ingrijire cu radio
Brand: Russka

Covoras de ingrijire cu senzor CareMat

 
Sistem mobil de securitate pentru acasa
 
Noul covoras cu senzor wireless este unic in landurile din Germania. Acesta ofera mai multa siguranta persoanelor cu dementa, care sunt susceptibile la cazaturi. De asemenea, este util ingrijitorilor si membrilor de familie care asigura servicii de asistenta si supraveghere.
 
Covorasul cu senzor radio functioneaza ca un transmitator in combinatie cu un receptor al seturilor de ingrijire cu radiocomanda. Pentru cea mai sigura monitorizare a pacientilor, va recomandam combinatia cu receptorul setului de ingrijire cu radiocomanda Plus. La atingerea covorasului cu senzor, receptorul emite un semnal sonor si / sau optic. Avantajul exceptional al covorasului: toata suprafata sa functioneaza ca niste statii generatoare de impulsuri.
 
Cu un format de 75 x 55 cm, covorasul cu senzor este ideal si pentru utilizarea sa ca simpla carpeta. Insa, este folosit si drept covoras la intrarea in incaperi sau oriunde in camera. Este foarte util pentru a permite persoanelor aflate in intretinere sa se deplaseze mai liber in mediul lor. Astfel, pacientii sunt mai bine ingrijiti si protejati de situatiile dificile.
 
Exemple de utilizare
 
Utilizarea covorasului de ingrijire cu senzor CareMat in fata patului
 
Amplasati covorasul in zona din mijloc din fata patului. Receptorul de ingrijire cu radiocomanda / receptorul de ingrijire cu radiocomanda Plus va declansa alarma in caz de cadere din pat a pacientului sau de atingere a covorasului.
 
Utilizarea covorasului cu senzor in fata unei usi sau oriunde in camera
 
Amplasat chiar in fata usii, covorasul cu senzor va transmite la timp semnalul catre receptorul de ingrijire cu radiocomanda / receptorul de ingrijire cu radiocomanda Plus, inainte ca persoanele cu dementa sau cu afectiuni de orientare sa poata parasi camera.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate, PZN
11096300, Covoras de ingrijire cu senzor CareMat, radiocontrolat, bucata
11096100, Receptor de ingrijire cu radiocomanda, bucata
11096110, Receptor de ingrijire cu radiocomanda Plus (recomandat), bucata
  
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Text alternativ: accesorii pentru set de ingrijire wireless ideal pentru ingrijirea persoanelor cu Alzheimer, set fara fir de ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, incontinenta, dispozitive utile in ingrijirea pacientilor cu dementa / tulburari de comportament / de echilibru, dispozitiv prin unde radio / unde electromagnetice pentru ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, persoane imobilizate sau cu mobilitate redusa etc.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: http://www.magisterclub.ro/.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare