DESTEPTATOR ENUREZIS NOCTURN RUSSKA pt chilot sau saltea; trezire si formare reflexe in incontinenta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
1.200 Lei
Cod: SKU-5320382828-5528-54
Chiloti cu sonerie, salteluta cu sonerie. Alarma se declanseaza la primele picaturi de urina. Se previne continuarea urinarii, udarea patului, iar copilul invata sa se trezeasca rapid. (Alarma cu 3 baterii, senzor, 7 tampoane absorbante cu benzi adezive)
Brand: Russka
Desteptator pentru enurezis nocturn - Russka Germania
 
Cand un copil dupa varsta de 4 ani uda patul noaptea, vorbim despre incontinenta urinara nocturna (enurezis nocturn). Aproape 10% dintre copiii de 7 ani au aceasta problema, ocazional si in diferite grade de intensitate. Doar rar veti gasi o afectiune organica drept cauza a acestei probleme.
 
Eficienta tratamentului cu acest dispozitiv de trezire si de formare a reflexelor a fost confirmata. Alarma se declanseaza la primele picaturi de urina. Acest lucru previne continuarea urinarii, udarea lenjeriei de pat, iar copilul invata sa se trezeasca rapid si sa opreasca urinarea la timp. Ambele sisteme au tabel de inregistrare a rezultatelor pentru a face vizibil progresul exercitiilor.

Sistem pentru chilot:
Atunci cand se foloseste sistemul pentru chilot, senzorul dispozitivului de alarma se introduce intr-un tampon absorbant, care se poarta in chilot strans pe corp.
Continut la livrare: alarma actionata cu 3 baterii alcaline tip buton incluse L1154 / LR44, senzorul si 7 tampoane absorbante cu benzi adezive, care se pot reachizitiona separat.

Sistem pentru saltea:
Sistemul pentru saltea consta dintr-un covoras din plastic cu senzor de 42 x 54 cm, care se pune sub cearsaf. Covorasul este conectat la dispozitivul de alarma cu baterii.
 

 

 Numar articol
Detalii de fabricatie
Unitate
 52500000
Sistem pentru saltea
set
 52500900
Dispozitiv de alarma pentru sistemul pentru chilot/saltea
bucata
 52500910
Senzor pentru sistemul pentru chilot
bucata
 52550000
Sistem pentru chilot
set
 99895201
Baterie pentru sistemul pentru chilot/saltea
bucata
 52550100
Tampoane absorbante pentru sistemul pentru chilot, 120 de bucati
cutie de carton
 52500920
Covoras cu senzor pentru sistemul pentru saltea
bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: chiloti cu sonerie, salteluta cu sonerie, dispozitiv alarma si educational / de educare reflexe in incontinenta nocturna, util si pentru antiescare, antidecubit, antiescara, anti escare, anti decubit, ingrijire bolnavi, ingrijire la domiciliu / institutionalizata, ingrijire personala, tratament, terapie, profilaxie afectiuni incontinenta urinara.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare