DISPOZITIV DE PRINDERE MANA LUNGA Russka Germany 60cm include suport antebrat antiluxare incheietura

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
301 Lei
Cod: SKU-5717745235-2158-59
Dispozitivul de prindere, usor, ajuta persoanele cu mobilitate limitata la ridicarea si aducerea spre sine a obiectelor, astfel incat acestea sa nu mai fie nevoite sa se aplece sau sa se intinda Are magnet pt ridicarea usoara a obiectelor metalice mici
Brand: Russka

Dispozitiv de prindere (mana lunga) homecraft® Greifhilfe Pick-up® Germania

Acest dispozitiv de prindere, usor, ajuta persoanele cu mobilitate limitata la ridicarea si aducerea spre sine a obiectelor, astfel incat acestea sa nu mai fie nevoite sa se aplece sau sa se intinda dupa obiecte.

DISPOZITIV DE PRINDERE MANA LUNGA Russka Germany 60cm include suport antebrat antiluxare incheietura

Tragaciul mare si lat este proiectat sa iasa deasupra manerului, putand astfel sa fie folosit nu doar in mod obisnuit, ci si tras cu podul palmei. In plus, prin deschiderea respectiva, tragaciul este mai usor de manevrat, indeosebi pentru degetele rigide.

Clestele are din proiectare concavitati practice, cu insertii rezistente de cauciuc pentru o prindere sigura. In plus, dispozitivul poate fi rotit, evitandu-se astfel rasucirea din incheietura mainii. Cablul de tractiune functioneaza foarte precis si este deosebit de durabil.

Magnetul montat pe cleste face posibila ridicarea usoara a obiectelor metalice mici, cum ar fi acele, agrafele de birou etc.

Dispozitivul de prindere se livreaza cu o clema usor de rotit si demontabila, cu ajutorul careia se poate fixa pe un scaun cu rotile sau pe orice alt dispozitiv ajutator pentru mers. Aceasta clema poate fi comandata si separat.

Suportul de antebrat, livrat odata cu dispozitivul principal, dar achizitionabil si separat, usureaza ridicarea si evita luxarea accidentala a incheieturii mainii.

Dispozitivul de blocare inlesneste tinerea unui obiect cu clestele, fara a mai trebui apasat continuu pe tragaci.

Greutate: 170 - 250 g.

Material:

- tubul de prindere: aluminiu;

- clestele: plastic, cauciuc, magnet;

- manerul: plastic.

Intretinere: cu o laveta umeda si detergent menajer usor.  

Nr. articolului / Detalii de fabricatie / Unitate

408060000 / standard, 60 cm / bucata

Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH Germania

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Text alternativ: recuperare fizica, ingrijire la domiciliu / institutionalizata, recuperare motorie, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.

Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.

Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare