PLOSCA FRACTURI strat antibacterian Biocote orificii laterale, maner curatare la max 137 grade C

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
223 Lei
Cod: SKU-1540206402-8314-50
Serveste la colectarea secretiilor de la persoanele imobilizate la pat. Forma speciala, cu orificii laterale si cu maner la spate, garanteaza manevrarea simpla si confortabila. Cu strat de acoperire antibacterian Biocote®. Cu sau fara capac.
Brand: Russka

 

Biocote® Plosca pentru fracturi
 
Serveste la colectarea secretiilor care provin de la persoanele imobilizate la pat. Forma speciala, cu orificii laterale si cu un maner la spate, garanteaza manevrarea simpla si confortabila. Cu strat de acoperire antibacterian Biocote®. Disponibila cu sau fara capac.
 
Dimensiuni: 45 x 31 x 10 cm.
Greutate fara capac: 400 g.
 
Material: polipropilena.
 
Curatare: in autoclava pana la 137 °C.                                                              
  
Numar articol; Detalii de fabricatie; Unitate
40265900 - AA2658; fara capac; bucata
40265900 - AA2659; cu capac; bucata
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante si despre alte produse pentru ingrijirea bolnavului.
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: dispozitiv incontinenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, dispozitiv util in terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratare incontinenta, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare