PUNGI COLECTOARE URINA de picior 400 sau 600ml pachet 10 buc RUSSKA; furtun cu inel triplu inchis

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
105 Lei
Cod: SKU-3032239396-6911-30
Pungile de picior pentru urina servesc la rezolvarea problemelor ridicate de incontinenta in cazul persoanelor mobile. Ele au un ventil cu manseta, pt. posibilele scurgeri inopinate de urina, si un ventil de evacuare, pt. golirea usoara a pungii
Brand: Russka

Pungi colectoare pentru urina, de picior 

Pungile de picior pentru urina servesc la rezolvarea problemelor ridicate de incontinenta in cazul persoanelor mobile. Ele dispun de un ventil cu manseta, pentru posibilele scurgeri inopinate de urina, si de un ventil de evacuare, pentru golirea usoara a pungii.
 
Pungile sunt lipite dublu, de jur imprejur, si au un inel triplu inchis la furtunul de evacuare, pentru o protectie mai mare. Pungile sunt prinse de picior cu dispozitivele de fixare corespunzatoare si dispun de o jonctiune conica pentru cateter sau palnie rulanta. Punga de picior si furtunurile de prelungire sunt impachetate igienic, individual, putandu-se astfel lua si in calatorii.  
 
Punga colectoare pentru urina, de picior, articolul nr. 57077002, are o captuseala moale pe una dintre parti, pentru o purtare mai confortabila. In pachetul care contine punga a fost adaugat si un furtun prelungitor, de proba.

De asemenea, furtunul prelungitor dispune de o jonctiune conica integrata, cu capac, si are circa 65 cm lungime impreuna cu furtunul pungii.
 
Atentie, toate pungile si furtunurile sunt utilizabile in intervalul unei singure zile!
 
Continut la livrare: pungi si furtunuri: pachet de 10 bucati, bax de 250 de bucati.
 
Material: pungile de urina si furtunurile: PVC.
 
Numar articol; Detalii de fabricatie; Unitate
57077000; 400 ml, 10 buc.; pachet
57077002; 600 ml, oval, captusit, 10 buc.; pachet
57077050; furtun prelungitor, 10 buc.; pachet
57077010; 400 ml, 250 buc.; bax
57077012; 600 ml, oval, captusit, 250 buc.; bax
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: punga incontinenta, sac incontinenta, sac colector, punga colectoare, sonda urinara externa, sonde urinare externe, uricon, dispozitiv medical, dispozitiv incontinenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, dispozitiv util in terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratare incontinenta, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare