SET ALARMA util in Alzheimer, mobilitate redusa, 2 tipuri de transmitator la 150m

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
786 Lei
Cod: SKU-7088251686-4917-12
usor de utilizat, datorita unui buton transmitator rosu, mare; adecvat si pentru utilizarea in baie: rezistenta la stropi; 3 tonuri de apel, 2 tipuri de intensitate; unei statii i se pot seta receptoare multiple; optional, amplificator de transmis
Brand: Russka

Set alarma - set de ingrijire cu radiocomanda, Russka, Germania

Perfect potrivit
 
Setul consta dintr-un receptor care se conecteaza la orice priza standard de la domiciliu si un transmitator sub forma unei bratari, pe care o purtati la incheietura mainii. Daca aveti nevoie de ajutor, este suficient sa apasati butonul rosu, de mari dimensiuni, de pe transmitator. Receptorul setului de ingrijire cu radiocomanda va transmite automat semnale vizuale si / sau sonore. Acestea il vor anunta imediat pe ingrijitorul pacientului. In plus fata de transmitatorul in forma de bratara, puteti alege, de asemenea, un emitator de tip colier. Colierul are un punct de rupere, care elimina posibilitatea de strangulare in caz de cadere.
 
Cel mai important aspect: sistemul de ingrijire cu radiocomanda functioneaza peste tot, indiferent daca receptorul se afla la departare, de exemplu, in camera alaturata. Si fara a incerca improvizatii de conectare sau de montare a unor noi cabluri. Receptorul functioneaza pe o raza de 150 m - masurata in camp deschis. Valorile efective ale functionarii receptorului in interior depind de structura cladirii. Daca nu exista acoperire suficienta, puteti sa utilizati amplificatorul de transmisie, incorporat.
 
Beneficii dintr-o privire:
 
• simplu de pus in functiune;
• usor de utilizat, datorita unui buton transmitator rosu, de mari dimensiuni;
• adecvat si pentru utilizarea in baie: transmitatorul este rezistent la stropi;
• receptor reglabil individual: 3 tonuri de apel diferite, cu 2 tipuri de intensitate;
• atentie sporita prin semnal optic la receptor;
• unei statii i se pot seta receptoare multiple;
• gama larga a apelului transmitatorului;
• optional, este disponibil un amplificator de transmisie;
• priza ramane disponibila pentru alte dispozitive;
• ideal pentru calatorii.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
11096000, Set alarma (set de ingrijire cu radiocomanda) - include receptor si transmitator bratara, bucata
11096100, Receptor de ingrijire cu radiocomanda, bucata
11096200, Transmitator de ingrijire cu radiocomanda - tip bratara, bucata
11096250, Transmitator de ingrijire cu radiocomanda - tip colier, bucata
  
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare. 
 
Text alternativ: set de ingrijire wireless ideal pentru ingrijirea persoanelor cu Alzheimer, set fara fir de ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, incontinenta, dispozitive utile in ingrijirea pacientilor cu dementa / tulburari de comportament / de echilibru, dispozitiv prin unde radio / unde electromagnetice pentru ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, persoane imobilizate sau cu mobilitate redusa etc.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare