SET URINAR, PERIE SI SUPORT

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
128 Lei
Cod: SKU-3831825491-1085-68
Set compus din: 1 plosca pentru urina din material plastic transparent, gradata 1 perie pentru curățat plosca, 1 suport pentru plosca, cu capac. Dupa golire, se clateste cu apa fierbinte si se freaca temeinic cu peria pentru plosca; dezinfectant
Brand: Russka

Set urinar pentru barbati - Russka, Germania

Setul este compus din:
1 plosca pentru urina, pentru barbati, din material plastic transparent, gradat articolul nr. 18130000, asigură colectarea în siguranță a urinei in cazul pacientilor care nu se pot deplasa la toaleta sau scaun cu wc.
1 perie pentru spalat plosca, articolul nr. 18134000, asigura igienizarea urinarului/recipientului de urina.
1 suport pentru plosca, cu capac, articolul nr. 18135001, fixare sigura pentru stabilitate, prin agatarea de marginea patului de ingrijire.
 
Intretinere: dupa golire, se clateste cu apa calda si se freaca temeinic cu peria pentru plosca. Pentru dezinfectare, se poate intrebuinta un dezinfectant obisnuit.
  
Numar articol, Unitate
18100000, set
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: uricon, urinal incontinenta, dispozitiv medical, dispozitiv incontinenta, dispozitiv pipi barbati, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, dispozitiv util in terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratare incontinenta, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare