SET URINAR, PERIE SI SUPORT PTR. BARBATI RUSSKA 1 plosca, 1 perie, 1 suport cu capac; dezinfectabile

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
98 Lei
Cod: SKU-3831825491-1085-68
Set compus din: 1 plosca pentru urina din material plastic cu transparenta de sticla, 1 perie pentru plosca, 1 suport pentru plosca, cu capac. Dupa golire, se clateste cu apa fierbinte si se freaca temeinic cu peria pentru plosca; dezinfectant
Brand: Russka

Set urinar pentru barbati - Russka, Germania

Setul este compus din:
1 plosca pentru urina, pentru barbati, din material plastic cu transparenta de sticla, articolul nr. 18130000,
1 perie pentru plosca, articolul nr. 18134000,
1 suport pentru plosca, cu capac, articolul nr. 18135001.
 
Intretinere: dupa golire, se clateste cu apa calda si se freaca temeinic cu peria pentru plosca. Pentru dezinfectare, se poate intrebuinta un dezinfectant obisnuit.
  
Numar articol, Unitate
18100000, set
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: uricon, urinal incontinenta, dispozitiv medical, dispozitiv incontinenta, dispozitiv pipi barbati, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, dispozitiv util in terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratare incontinenta, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare