LIFT MOBIL OMIDA STAIRMAX urcare scari in scaun rulant neasistat, pt persoane active; + acumulator

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
45.458 Lei
Cod: SKU-3372270388-1831-19
Se ataseaza sub majorit. scaunelor rulante standard cu manere de impins; transporta 110Kg; pentru utilizatori activi, cu functii coresp. ale mainilor si degetelor ; utilizare pe aproape orice scara de interior sau exterior, cu paliere late de min. 1m
Brand: Lehner Lifttechnik

LIFT MOBIL OMIDA STAIRMAX - de urcat pe scari in scaun cu rotile neasistat

 

Stairmax este la nivel mondial singurul lift mobil tip omida pentru scari care permite utilizatorului activ de scaun cu rotile sa urce si sa coboare scari drepte cu paliere, in propriul scaun cu rotile cu antrenare manuala, fara a fi nevoie de o persoana care sa-i acorde asistenta.

 

Toate functiile pot fi accesate prin introducerea si scoaterea dispozitivului cu senile de sub scaunul cu rotile adaptat. Intoarcerea pe paliere se realizeaza prin actionarea rotilor motrice ale scaunului rulant. Stairmax poate fi utilizat pe scari drepte, cu paliere avand o latime minima de 1 m.

 

Nu sunt necesare schimbari ale arhitecturii scarii - eliminand astfel nevoia de autorizatii de constructie.

 

Scaunul cu rotile activ al utilizatorului are nevoie de o mica adaptare a cadrului. Aceasta adaptare este in mod normal efectuata de Lehner Lifttechnik GmbH.

 

Fiecare utilizator activ de scaun cu rotile va gasi un partener sigur si de incredere in acest lift mobil cu acumulator.

 

 

Caracteristici Stairmax:

• utilizare fara a fi nevoie de asistent;

• utilizabil in interior si exterior;

• necesita o adaptare a scaunului cu rotile activ al utilizatorului;

• se poate folosi cu orice tip de scaun rulant cu actionare manuala.

 

Specificatii

Capacitate maxima de incarcare: 110 kg

Dimensiuni: 1473 x 635 mm

Greutate: 54 kg

Motor: 12 V

Sursa de alimentare (acumulator): 2 x 6 V

Incarcator: 4 Amp

Viteza la urcare: 6,5 m/min

Viteza la coborare: 7,7 m/min

Inclinare (panta) maxima: 35°

Distanta maxima parcursa fara reincarcarea acumulatorului: 200 m

Suprafata minima de intoarcere: 1000 x 1080 mm

Frana: electromagnetica

 

CERINTE PENTRU UTILIZAREA UNUI STAIRMAX:

Functii corespunzatoare ale mainilor si degetelor utilizatorului.

Training continuu.

Scarile pe care urmeaza sa fie utilizat liftul trebuie sa fie echipate cel putin cu balustrade solide.

Toate scaunele rulante solide (active) sunt adaptabile.

Adaptarea scaunului cu rotile trebuie sa fie executata de catre o persoana competenta.

 

Daca dispozitivul nu mai este necesar (de exemplu, atunci cand va mutati in alta locuinta), acest lift mobil pentru scari poate fi transferat altui utilizator de scaun cu rotile, fara probleme.

 

Adaptarea scaunului cu rotile pentru Stairmax

 

Adaptarea scaunului cu rotile trebuie sa fie facuta de catre o persoana competenta. Instalarea celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax, care urmeaza sa fie montate pe scaunul cu rotile, este cel mai important aspect al adaptarii. In functie de caracteristicile constructive ale scaunului cu rotile, adaptarea trebuie sa indeplineasca standardele tehnice si de siguranta. Stabilitatea scaunului cu rotile nu trebuie sa fie afectata. 

Parcarea si transportul Stairmax

Stairmax poate fi parcat intr-o pozitie care ocupa mai putin spatiu folosind o scara de parcare speciala, care poate fi furnizata impreuna cu Stairmax.

 

 

Aceeasi scara poate fi folosita pentru a urca si cobori liftul Stairmax dintr-o masina, pentru a facilita transportul de la o locatie la alta.

 

 

Sursa: LEHNER LIFTTECHNIK GmbH, Austria

 

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

 

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 

Text alternativ: Stairclimber portabil, elevator portabil, dispozitiv portabil tip omida pentru urcare sau coborare trepte si scari in scaun cu rotile cu actionare manuala pentru persoane cu dizabilitati motrice, carut handicap locomotor, dispozitive medicale pentru deplasare confortabila, in scaun rulant pentru hemiplegici, fotoliu rulant, fotoliu cu rotile, carut cu rotile, carut rulant, carucior rulant, carucior cu rotile, scaun rulant; pentru transport, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / in institutii / ambulatorii de specialitate / centre / clinici de recuperare, transport in ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijire pediatrica, transport copii cu dizabilitati, transport persoane cu mobilitate redusa in spatii private si publice, dispozitiv urcat scari interior, dispozitiv urcat scari exterior, platforma scaun cu rotile copii.

 

Traducere si adaptare din limbile germana, engleza si franceza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare