LIFT SCARI CU PLATFORMA KONSTANZ LIPPE sector public, privat; 0,08 m/s, 225 sau 300kg, sina dreapta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
56.400 Lei
Cod: SKU-5279458486-1970-84
comutator cu cheie pt securitate impotriva utilizarii neautorizate; operare usoara cu sistem de functionare simplu; indeplinesc toate cerintele de utilizare publica; capacitate mare de incarcare - pot fi folosite si cu fotolii rulante electrice
Brand: Lippe Lift
Lift pentru scari cu platforma KONSTANZ
 

 
Konstanz in pozitia parcat
 
Konstanz cu platforma deschisa

 
Lifturile noastre cu platforma
 
● sunt dotate cu comutator cu cheie pentru a asigura securitatea impotriva utilizarii neautorizate;
 
● permit operarea usoara datorita unui sistem de functionare simplu;
 
● indeplinesc toate cerintele pentru utilizarea in sectorul public;
 
● au capacitate mare de incarcare, astfel incat sa poata fi folosite si cu fotolii rulante electrice;
 
● pot fi conectate la orice instalatie electrica existenta;
 
● pot fi adaptate aproape oricarei dizabilitati si situatii, datorita multiplelor optiuni disponibile;
 
● au fiabilitatea sustinuta de o retea multinationala de distribuitori autorizati.
 
 
Libertate si independenta obtinuta prin crearea de mobilitate la domiciliu, in cladiri publice, spitale, centre spa etc. Un lift cu platforma face viata mai usoara.
 
Lifturile noastre cu platforma sunt versatile. Atat in ​​interior, cat si in aer liber, pe scari drepte, scari in spirala si scari cu panta mare. In plus fata de dimensiunile standard, pot fi selectate si dimensiuni speciale. Este disponibila orice nuanta din paleta RAL. Suportul de rulare poate servi ca balustrada sau sa ramana pe post de balustrada. Datorita optiunilor variate disponibile, pot fi satisfacute aproape toate exigentele fiecarui client.
 
Diversele tipuri deoperare permit utilizarea independenta a liftului cu platforma chiar de persoane cu dizabilitati diferite. Sunt posibile deschiderea si inchiderea automata a platformei si a barierei de securitate. Functiile de securitate ale platformei asigura operarea fara probleme in orice mediu. In timpul fazei de proiectare a fost acordata o atentie deosebita conditiilor climaterice speciale, precum zapada si gheata sau celor din centrele spa. Din 1985, lifturile noastre sunt proiectate, omologate si produse 100% in Germania.
 
 
Specificatii tehnice
 
Utilizare: sine drepte pentru set de scari drepte, pentru transportul persoanelor.
 
Capacitate de ridicare: 225 kg sau 300 kg.
 
Inclinatie: de la 15° la 45°.
 
Dimensiunile platformei: 750 x 1000 mm sau 800 x 1000 mm (l x L) (dimensiuni standard). Sunt posibile si dimensiuni speciale.
 
Culori: RAL7047 (gri deschis), RAL8022 (cafeniu-inchis), RAL9002 (gri-alb) si RAL9007 (gri aluminiu). Orice alta culoare RAL este disponibila sub forma de culoare speciala.
 
Actionare: cremaliera.
 
Motor: 24 VDC / 0,55 kw.
 
Viteza de deplasare: aproximativ 0,08 m/s.
 
Siguranta: functie de control "tineti apasat continuu pentru a rula" / functie de mentinere constanta a vitezei / certificat TÜV.
 
Protectie anticoroziune: sina, suporturi si materiale de fixare galvanizate electric si termolacuite epoxidic. De asemenea, sina poate fi din otel inoxidabil termolacuit epoxidic sau din otel inoxidabil lustruit. Platforma este galvanizata electric si termolacuita epoxidic.
 
Optional: apel de urgenta / panou de siguranta / design antivandalism / husa de protectie / capota si capacul frontal din plastic / strapontina / etc.
 
Caracteristici speciale: sina nu necesita lubrifiere. Deoarece sina nu este proiectata pentru o anumita utilizare, sistemul poate fi refolosit in cele mai multe cazuri, dupa ce a fost demontat.
 
 
Principiul de functionare al cremalierei
 
Sistemul de antrenare este situat in partea din spate a liftului si opereaza cu un motor care roteste o roata dintata. Roata dintata este formata din sase role cilindrice de otel calit. Aceste role din otel se angreneaza pe bara dintata speciala, care este sudata pe sina.
 
Sursa: Lippe Lift und Anlagenbau GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: lift platforma public, elevator public, ascensor platforma cu scaun rabatabil, piste rulare otel, cai rulare otel, dispozitiv pentru urcare sau coborare trepte si scari in scaun cu rotile cu actionare manuala sau electrica pentru persoane cu dizabilitati motrice, carut handicap locomotor, dispozitive medicale pentru deplasare confortabila, in scaun rulant pentru hemiplegici, tetraplegici, fotoliu rulant, fotoliu cu rotile, carut cu rotile, carut rulant, carucior rulant, carucior cu rotile, scaun rulant; pentru transport institutionalizat / in institutii / ambulatorii de specialitate / centre / clinici de recuperare, transport in ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijire pediatrica, transport copii cu dizabilitati, transport persoane cu mobilitate redusa in spatii private si publice, dispozitiv urcat scari interior, dispozitiv urcat scari exterior, platforma scaun cu rotile copii.
 
Traducere si adaptare din limbile germana, engleza si franceza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare