LIFT SCARI CU PLATFORMA T80 LIPPE sector public, privat; 0,15 m/s, max300kg, sina dreapta si curba

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
47.000 Lei
Cod: SKU-9720570854-2075-71
comutator cu cheie pt securitate impotriva utilizarii neautorizate; operare usoara datorita sistemului de functionare simplu; indeplinesc toate cerintele de utilizare publica; capacitate mare de incarcare, pot fi folosite si cu fotolii rulante electrice
Brand: Lippe Lift
Lift pentru scari cu platforma T80
 

T80 in pozitia parcat
T80 cu platforma deschisa

 
Lifturile noastre cu platforma
 
● sunt dotate cu comutator cu cheie pentru a asigura securitatea impotriva utilizarii neautorizate;
 
● permit operarea usoara datorita unui sistem de functionare simplu;
 
● indeplinesc toate cerintele pentru utilizarea in sectorul public;
 
● au capacitate mare de incarcare, astfel incat sa poata fi folosite si cu fotolii rulante electrice;
 
● pot fi conectate la orice instalatie electrica existenta;
 
● pot fi adaptate aproape oricarei dizabilitati si situatii, datorita multiplelor optiuni disponibile;
 
● au fiabilitatea sustinuta de o retea multinationala de distribuitori autorizati.
 
 
Libertate si independenta obtinuta prin crearea de mobilitate la domiciliu, in cladiri publice, spitale, centre spa etc. Un lift cu platforma face viata mai usoara.
 
Lifturile noastre cu platforma sunt versatile. Atat in ​​interior, cat si in aer liber, pe scari drepte, scari in spirala si scari cu panta mare. In plus fata de dimensiunile standard, pot fi selectate si dimensiuni speciale. Este disponibila orice nuanta din paleta RAL. Suportul de rulare poate servi ca balustrada sau sa ramana pe post de balustrada. Datorita optiunilor variate disponibile, pot fi satisfacute aproape toate exigentele fiecarui client.
 
Diversele tipuri deoperare permit utilizarea independenta a liftului cu platforma chiar de persoane cu dizabilitati diferite. Sunt posibile deschiderea si inchiderea automata a platformei si a barierei de securitate. Functiile de securitate ale platformei asigura operarea fara probleme in orice mediu. In timpul fazei de proiectare a fost acordata o atentie deosebita conditiilor climaterice speciale, precum zapada si gheata sau celor din centrele spa. Din 1985, lifturile noastre sunt proiectate, omologate si produse 100% in Germania.
 
 
Specificatii tehnice
 
Utilizare: sina dreapta si curba, pentru toate tipurile de scari; pentru transportul persoanelor.
 
Capacitate de ridicare: maximum 300 kg (225 kg cu scaun-lift si 150 kg cu platforma).
 
Inclinatie: de la 0° la 60°.
 
Diametrul curbei: minimum 324 mm (324 mm, 436 mm, 500 mm si 680 mm sunt diametre standard).
 
Dimensiunile platformei: 800 x 1000 mm sau 680 x 840 mm (l x L) (dimensiuni standard). Sunt posibile si dimensiuni speciale.
 
Culori: RAL7032 (gri roca), RAL7047 (gri deschis), RAL8022 (cafeniu-inchis), RAL9002 (gri-alb), RAL9006 (aluminiu) si RAL9007 (gri aluminiu). Orice alta culoare RAL este disponibila sub forma de culoare speciala.
 
Actionare: cremaliera.
 
Motor: 24 VDC / 0,55 kw.
 
Viteza de deplasare: maximum 0,15 m/s (9 m/minut).
 
Siguranta: functie de control "tineti apasat continuu pentru a rula" / functie de mentinere constanta a vitezei / certificat TÜV.
 
Protectie anticoroziune: sina, suporturi si materiale de fixare galvanizate la cald, fara termolacuire epoxidica. De asemenea, sina poate fi din otel inoxidabil termolacuit epoxidic sau din otel inoxidabil lustruit. Platforma este galvanizata electric si termolacuita epoxidic.
 
Optional: apel de urgenta / rampa de acces lateral / panou de siguranta / design antivandalism / husa de protectie / capota si capacul frontal din plastic / strapontina / etc.
 
Caracteristica speciala: sina nu necesita lubrifiere.
 
De asemenea, T80 este disponibil ca scaun-lift sau ca lift cu platforma.
 
 
Principiul de functionare al cremalierei
 
Sina incepe inainte de prima treapta si de obicei se termina la ultima. Este formata din doua tevi de otel, care sunt conectate intre ele cu bare verticale. Barele verticale sunt utilizate pentru fixarea suporturilor de otel. Rolele motrice (6 role de otel), care sunt repartizate uniform pe barele turnante de otel raman in asteptare pe suporturile de otel, in timp ce doua role sunt intotdeauna implicate in actiune. Deoarece unghiul suporturilor de otel este mai mare in curbe, platforma incetineste la curbe, pentru a elimina fortele centrifugale.
 
Sursa: Lippe Lift und Anlagenbau GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: lift platforma public disponibil si in varianta scaun lift, elevator public, ascensor platforma cu scaun rabatabil, piste rulare otel, cai rulare otel, dispozitiv pentru urcare sau coborare trepte si scari in scaun cu rotile cu actionare manuala sau electrica pentru persoane cu dizabilitati motrice, carut handicap locomotor, dispozitive medicale pentru deplasare confortabila, in scaun rulant pentru hemiplegici, tetraplegici, fotoliu rulant, fotoliu cu rotile, carut cu rotile, carut rulant, carucior rulant, carucior cu rotile, scaun rulant; pentru transport institutionalizat / in institutii / ambulatorii de specialitate / centre / clinici de recuperare, transport in ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, ingrijire pediatrica, transport copii cu dizabilitati, transport persoane cu mobilitate redusa in spatii private si publice, dispozitiv urcat scari interior, dispozitiv urcat scari exterior, platforma scaun cu rotile copii.
 
Traducere si adaptare din limbile germana, engleza si franceza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare