GULER CERVICAL PHILADELPHIA AnatomicHelp dureri, leziuni, rupturi ale gatului, hernie disc cervical

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
190 Lei
Cod: SKU-8796131198-7476-13
Orteza de gat din Plastazote. Ofera stabilizarea completa a gatului, suport excelent pt occipital si barbie si are o gaura in centru, pentru traheotomie. E format din 2 parti, care se inchid cu scai Marimi/Perimetrul gatului cm S/27-34 M/34-41 L/41-48
Brand: Anatomic Help

Guler cervical Philadelphia 

Descriere completa: guler cervical tip Philadelphia realizat din Plastazote (spuma de polietilena). Ofera stabilizarea completa a gatului, suport excelent pentru occipital si barbie si are o gaura in centru, pentru traheotomie. Este format din doua parti, care se inchid cu scai.

Indicatii: leziuni si rupturi ale gatului. Dureri cervicale. Hernie de disc cervical. Utilizare dupa interventie chirurgicala.
 
Marime / Perimetrul gatului (cm): S / 27-34, M / 34-41, L / 41-48.
 
Cod: 0404.
 
Sursa: Anatomic Help SA, Salonic, Grecia
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor producatorului.
 
Text alternativ: orteza gat, orteza de gat, orteza pentru gat, guler gat, guler pentru gat.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare