FOLIE DE SUPRAVIETUIRE TERMOIZOLANTA SIRIUS cu 2 fete 210x160cm Sohngen Germania medaliata cu aur

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
17 Lei
Cod: SKU-5106178254-9926-80
Reflecta pana la 85% din temperatura corpului prevenind astfel hipertermia si caderea brusca a temperaturii. Se foloseste cu partea argintie in interior pentru a proteja de frig si cu partea argintie in exterior pentru a proteja de cald.
Brand: Sohngen

Folie de supravietuire termoizolanta SIRIUS cu 2 fete - Sohngen Germania

(compania Sohngen a primit medalia de aur a inventatorilor pentru foliile de supravietuire)

Este fabricata din foita de metal aluminizata intr-un proces inalt de vaporizare. Folia este argintie pe o parte si aurie pe cealalta parte. Reflecta pana la 85% din temperatura corpului prevenind astfel hipertermia si caderea brusca a temperaturii. Are avantajul ca poate fi folosita si impotriva caldurii, iar partea aurie se poate vedea in intuneric.

Se foloseste cu partea argintie in interior pentru a proteja de frig si cu partea argintie in exterior pentru a proteja de cald.

Foliile de supravietuire SIRIUS® va protejeaza in cazul unui accident de hipotermie, expunere la umezeala si/sau la vant. Compania SOHNGEN® a primit medalia de aur a inventatorilor pentru foliile de supravietuire.

Dimensiuni: 210 x 160 cm.

Material: foita de metal aluminizata intr-un proces inalt de vaporizare.

Numarul articolului / Produs

0701001 / folie de supravietuire SIRIUS®

 

Sursa: W. SÖHNGEN  GmbH, Germania

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor producatorului.

Text alternativ: patura termoizolanta, patura supravietuire, paturi termoizolante, paturi supravietuire, folie termoizolanta, folie supravietuire, folie arsi, folie arsuri, folie degeraturi, folie antiinghet, folie prim ajutor arsuri / degeraturi / inghet, folie intervetii de urgenta, medicina de urgenta.

Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro.

Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare