Folie aderenta ANITA Care Valance Asymmetric 1035X comp. CAS, aerisirea zonei de contact e asigurata

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
230 Lei
Cod: SKU-8046131132-8623-16
Folia se poate curata usor cu apa si sapun Nu provoaca iritatii pe piele datorita gelului de silicon cu care este acoperita pe ambele parti Materialul foliei este testat biologic si corespunde prescriptiilor de biocompatibilitate ale DIN ISO 10993
Brand: Anita

Folie aderenta ANITA Care Valance Asymmetric, Germania

Numar articol: 1035X
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
Folie aderenta ANITA Care Valance Asymmetric 1035X comp. CAS, aerisirea zonei de contact e asigurata
 
Folie adeziva asimetrica in forma de potcoava pentru proteza de san Valance Vario Asymetric 1083L sau R, care asigura un climat optim pentru piele si comportament natural al protezei la miscari.
 
Folia se poate curata usor cu apa si sapun. Nu provoaca iritatii pe piele datorita gelului de silicon cu care este acoperita pe ambele parti. Materialul foliei este testat biologic si corespunde cu rigurozitate prescriptiilor de biocompatibilitate ale DIN ISO 10993.
 
Deoarece foliile autoaderente nu sunt aplicate pe toata suprafata de sprijin a protezei, aerisirea zonei de contact nu este impiedicata, iar aderarea este sigura.
 
Foliile aderente elastice urmaresc orice miscare dar nu trag de piele. Ele se pot desprinde de pe proteza usor, sub un jet de apa si se pot refolosi.
 
Pachetul contine 2 folii adezive si 4 folii de acoperire, toate de forma triunghiulara asimetrica.
 
Material: silicon 100%.
 
Marimi: 60/65 – 100/105.
 
Culori: bej.
 
Intretinere:
- se spala manual.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: folie adeziva proteza anatomica, folie adeziva proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare