PROTEZA SAN 1082X SILICON SIMETRICA ANITA Care Active Ocean usoara nervuri speciale

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
338 Lei
Cod: SKU-1810633623-4550-26
Proteza mamara pt ambele parti E indicata dupa mastectomie totala, pt egalarea neuniformitatilor, in situatia unor sani grei, edeme limfatice E potrivita pt femei active si care iubesc sportul La inot proteza nu tinde sa se ridice la suprafata ape
Brand: Anita

Proteza de san usoara, simetrica, din silicon, cu striatii speciale ANITA Care Active Ocean, Germania

Numar articol: 1082X
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN 1082X SILICON SIMETRICA ANITA Care Active Ocean usoara nervuri speciale, compensare CAS
 
Proteza mamara simetrica, din silicon, cu greutate redusa si nervuri pe partea din spate. Se poate utiliza pe ambele parti. Este indicata dupa mastectomie totala pentru echilibrarea greutatii, in situatia unor sani grei, edeme limfatice sau predispozitie la acestea.
 
Datorita siliconului SoftLite din care este confectionata este cu 25% mai usoara decat o proteza din silicon normal, iar nervurile speciale din partea din spate asigura un climat optim pentru piele.
 
Este potrivita pentru femei active si care iubesc sportul, indeosebi inotul (proteza nu tinde sa se ridice la suprafata apei).
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: 55 – 115.
 
Culori: transparent.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza mamara, proteza anatomica.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare