PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1028X2 ANITA Care SequiNature compensare prin CAS, efect usor aderent

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-8392136955-6388-16
Proteza mamara in forma de picatura, cu margini subtiri pt o potrivire naturala Se poate utiliza in mai multe pozitii Suprafata este acoperita cu o folie speciala cu efect usor aderent si se poate purta si direct pe piele, fara sutien cu buzunare
Brand: Anita

Proteza de san din silicon, partiala ANITA Care SequiNature, Germania

Numar articol: 1028X2
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1028X2 ANITA Care SequiNature compensare prin CAS, efect usor aderent
 
Proteza de san din silicon, partiala, de forma unei picaturi, cu marginile subtiri pentru o potrivire naturala. Se poate utiliza in mai multe pozitii, in functie de situatie.
 
Este indicata dupa operatii de mastectomie partiala sau reconstructie, pentru completarea lipsurilor de tesut si corectarea defectelor de natura cosmetica.
 
Suprafata protezei este acoperita cu o folie speciala cu efect usor aderent si se poate purta si direct pe piele, fara sutien cu buzunare.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: 70 - 115.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare