PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1046X ANITA Care Sequitex compensare prin CAS cu 25 la suta mai usoara

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-5042591542-3404-32
Proteza externa de san din silicon, partiala, de forma unei coji triunghiulare, anatomice, cu marginile subtiri. Zona de sprijin este neteda si fina. Silicon SoftLite deosebit de moale si cu greutatea redusa cu 25%. Se poate lipi direct pe piele
Brand: Anita

Proteza de san din silicon, partiala ANITA Care Sequitex, Germania

Numar articol: 1046X
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1046X ANITA Care Sequitex compensare prin CAS cu 25 la suta mai usoara
 
Proteza externa de san din silicon, partiala, de forma unei coji triunghiulare, anatomice, cu marginile subtiri. Zona de sprijin este neteda si fina. Este confectionata din silicon SoftLite deosebit de moale si cu greutatea redusa cu 25%.
 
Este indicata dupa operatii de mastectomie partiala, completarea lipsurilor de tesut si corectarea defectelor de natura cosmetica.
 
Marimea XS difera de celelalte marimi prin faptul ca da impresia unui mamelon, are marginile subtiri si folie opaca de ambele parti.
 
Cu ajutorul sistemului Anita Vario-System se poate lipi direct pe piele cu ajutorul unei folii aderente.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: XS - XL.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare