PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1046XV ANITA Care SequitexVario Contact, compensare CAS, autoaderenta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-1865798251-8284-40
Proteza mamara externa se compune dintr-o proteza 1046X Sequitex si folii autoaderente Valance 1034X ale sistemului Anita Vario-System Se poate purta ditect pe piele Foliile aderente elastice, testate dermatologic elimina orice sentiment de nesigu
Brand: Anita

Proteza de san din silicon, partiala, autoaderenta ANITA Care Sequitex Vario Contact, Germania

Numar articol: 1046XV
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1046XV ANITA Care SequitexVario Contact, compensare CAS, autoaderenta
 
Proteza externa de san din silicon, partiala, autoadeziva se compune dintr-o proteza 1046X Sequitex si folii autoaderente Valance 1034X ale sistemului Anita Vario-System. Se poate purta ditect pe piele.
 
Deoarece foliile autoaderente nu sunt aplicate pe toata suprafata de sprijin a protezei partiale, aerisirea zonei de contact nu este impiedicata, iar aderarea este sigura.
 
Foliile aderente elastice, testate dermatologic elimina orice sentiment de nesiguranta, urmaresc orice miscare dar nu trag de piele. Ele se pot desprinde usor sub un jet de apa, se pot curata cu apa si sapun si se pot refolosi.
 
Optional, protezele partiale tip 1046X se pot purta si fara folii autoaderente, in sutien special cu buzunare pentru proteza.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: XS - XL.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare