PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1157X ANITA Care Equitex Volume comp CAS cea mai usoara volum ajustabil

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-6425986747-4604-80
Are forma unei coji triunghiulare mai groase in zona centrala, prevazuta pe partea din spate cu material de microfibra cu posibilitatea de ajustare a volumului si a formei prin umplere cu vata medicinala Avand marginile subtiri se muleaza bine pe
Brand: Anita

Proteza de san din silicon, partiala ANITA Care Equitex Volume, Germania

Numar articol: 1157X
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN SILICON PARTIALA 1157X ANITA Care Equitex Volume comp CAS cea mai usoara volum ajustabil
 
Proteza externa de san din silicon, partiala, care se poate utiliza dupa operatii de mastectomie partiala sau reconstructie pentru compensarea defectelor cosmetice, a volumului si a neregularitatilor. Se poate folosi pe orice parte.
 
Are forma unei coji triunghiulare mai groase in zona centrala, prevazuta pe partea din spate cu material de microfibra cu posibilitatea de ajustare a volumului si a formei prin umplere cu vata medicinala. Deoarece are marginile subtiri se muleaza bine pe corp, siliconul din interior fiind moale, iar filmul care o acopera – fin; ofera astfel un confort ridicat si o forma naturala.
 
Este proteza cu cea mai mica greutate posibila.
 
Microfibra din partea din spate asigura pielii un climat optim, fiind astfel ideala pentru persoanele predispuse la transpiratie abundenta sau limfedem.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: S - XXL.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare