PROTEZA SAN SILICON SIMETRICA GREUT NORMALA 1043X ANITA Care TriVaria compensare prin CAS, anatomica

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-5149987387-5156-81
Proteza externa mamara triunghiulara, cu suprafata de sprijin multidimensionala, cu margini cu forma anatomica. Se poate utiliza pe ambele parti si la nevoie in pozitie verticala. E indicata dupa mastectomie totala, pt echilibrarea greutatii.
Brand: Anita

Proteza de san din silicon, greutate normala, simetrica ANITA Care TriVaria, Germania

Numar articol: 1043X
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN SILICON SIMETRICA GREUT NORMALA 1043X ANITA Care TriVaria compensare prin CAS, anatomica
 
Proteza externa de san din silicon cu greutate normala, simetrica, triunghiulara, cu suprafata de sprijin multidimensionala, cu margini cu forma anatomica. Se poate utiliza pe ambele parti si, la nevoie, si in pozitie verticala.
 
Este indicata dupa mastectomie totala, pentru echilibrarea greutatii.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: 65 - 115.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare