PROTEZA SAN SILICON USOR 1051XC pt sani mari ANITA Care TriNature SoftLite Plus cu FlexGap comp. CAS

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-9560792695-7069-16
Proteza mamara cu pliu Flex-Gap Utilzare pe ambele parti E indicata dupa mastectomie totala, pt egalarea neuniformitatilor, in situatia unor sani grei, edeme limfatice sau predispozitie la acestea Pt persoane cu sani mai mari (de la cupa C in sus)
Brand: Anita

Proteza de san usoara din silicon, simetrica ANITA Care TriNature® SoftLite® Plus cu Flex-Gap®, Germania

Numar articol: 1051XC
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN SILICON USOR 1051XC pt sani mari ANITA Care TriNature SoftLite Plus cu FlexGap comp. CAS
 
Proteza externa de san din silicon cu greutate redusa, prevazuta cu pliu Flex-Gap®. Se poate utilza pe ambele parti.
 
Este indicata dupa mastectomie totala, pentru egalarea neuniformitatilor, in situatia unor sani grei, edeme limfatice sau predispozitie la acestea. Proteza 1051XC este potrivita in cazul persoanelor cu sani mai mari (de la cupa C in sus).
 
Pliul Flex-Gap® permite un comportament natural in timpul miscarilor, o forma similara sanului existent in pozitia culcat si se muleaza bine pe eventualele neregularitati ale cicatricei rezultate in urma operatiei.
 
Datorita siliconului SoftLite din care este confectionata este cu 25% mai usoara decat o proteza din silicon normal si este deosebit de moale.
 
Este potrivita pentru femei active, care iubesc sportul.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: 70 - 105.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare