PROTEZA SAN ASIMETRIC stanga 1084L SILICON ANITA Care

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
338 Lei
Cod: SKU-6694967160-2691-80
Proteza mamara cu greutate redusa, asimetrica, din silicon, cu nervuri pe partea din spate Pt partea stanga E indicata dupa mastectomie totala pt echilibrarea greutatii, pt completarea lipsurilor de tesut din zona axilara, pt sani grei, edeme limf
Brand: Anita

Proteza de san usoara din silicon, asimetrica ANITA Care Active Asymmetric, Germania

Numar articol: 1084L
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN USOARA SILICON SoftLite ASIMETRICA ANITA Care Active pt stanga, cu 25 la suta mai usoara
 
Proteza de san cu greutate redusa, asimetrica, din silicon, cu nervuri pe partea din spate. Se poate utiliza pe partea stanga. Este indicata dupa mastectomie totala pentru echilibrarea greutatii, pentru completarea lipsurilor de tesut din zona axilara, pentru sani grei, edeme limfatice sau predispozitie la acestea.

Datorita siliconului din care este confectionata este cu 25% mai usoara decat o proteza din silicon normal, iar nervurile speciale din partea din spate asigura un climat optim pentru piele.

Este potrivita pentru femei active, amatoare de sport, indeosebi de inot.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: 70 – 115.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual zilnic folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare